sizdeki EEA avrupa sürümü kurulu, bl kilidi açıp global sürümü kurabilirsiniz.Bu surumun ustune bunu kurabilirmiyim ? Bide bootloader kilidi kapali nasil olur ?
ben sıkıntısız oynuyorum sorun nedir sizdeki hocamDokunmatik berbat bu surumde pubg 4 parmak oynayamiyorum takiliyor surekli bl kilidi actiktan hemen sonra Eu yuklicem insallah bu sorunlar kalkar
Slm stres hocam bende yeni cihaz aldım redmi note 9s note 8 den sıkıldım iyice şimdi bu note 9s xiaomitoolv2 programıyla bootloader kilidi hemen kiriliyo sadece aklıma takılan eu rom var cihazda ama ben beğenmedim bazı yönler var o yüzden hindistan romu yüklemek istiyorum yüklendikten sonra bootloader kilidini kapatirsam bı sıkıntı olur mu?Güncelleme YöntemleriResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Redmi Note 9S - Global Kararlı V11.0.8.0.QJWMIXM
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp /Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
MiFlash 2016.04.01.0 64Bit
OTA İndirme Bağlantısı ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirRecovery İndirme Bağlantısı ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirFastboot İndirme Bağlantısı ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
NOT: Yapılan işlemlerde oluşabilecek herhangi bir problemde sorumluluk size aittir.Ben veya Miui Türkiye asla ailesi sorumlu tutulamaz.
Kapatmamanızı tavsiye ederim hocam,açık kalması daha iyi olacaktırSlm stres hocam bende yeni cihaz aldım redmi note 9s note 8 den sıkıldım iyice şimdi bu note 9s xiaomitoolv2 programıyla bootloader kilidi hemen kiriliyo sadece aklıma takılan eu rom var cihazda ama ben beğenmedim bazı yönler var o yüzden hindistan romu yüklemek istiyorum yüklendikten sonra bootloader kilidini kapatirsam bı sıkıntı olur mu?
bu rom un mesaj uygulaması google mi?Güncelleme YöntemleriResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Redmi Note 9S - Global Kararlı V11.0.8.0.QJWMIXM
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp /Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
MiFlash 2016.04.01.0 64Bit
OTA İndirme Bağlantısı ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirRecovery İndirme Bağlantısı ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirFastboot İndirme Bağlantısı ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
NOT: Yapılan işlemlerde oluşabilecek herhangi bir problemde sorumluluk size aittir.Ben veya Miui Türkiye asla ailesi sorumlu tutulamaz.