Yardım Redmi Note 9s Gelen Arama Sorunu

zouzzo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz Onur
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.0.1
Telefon Modeli
Redmi Note 9s
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar hepinize merhaba, Redmi note 9s cihaz geçti elime 3 hafta önce. Cihaza imei repair işlemi uygulayarak 4.5 g destekleyen farklı bir cihazın imeisini attım. 3 hafta boyunca 4.5 g ile sorunsuz kullandım. Telefonu dün akşam yeniden başlattım ve açıldığında sadece edge çekiyordu. 4-5 saat sonra 4.5 g ye geçmiş. Ancak bu seferde birisi beni aradığın da ulaşılamıyor yanıtını alıyor. Bana başkaları ulaşamıyor ama ben arayabiliyorum. Sonra da bu sorunun sadece 4.5 g de olduğunu keşfettim. Edge de iken hiç bir problem olmuyor ama interneti kullanamıyorum. Sorun nedir ? Bana yardımcı olabilir misiniz ?

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
İşlemi yanlış yapmışsınız hocam. Ya işin ehli birine yaptırın ya da adımları tekrar edin.

Oyla:

zouzzo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz Onur
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
1
İşlem hatalı olabilir belki de ama o zaman da aklıma şu soru geliyor neden 3 hafta sorun olmadı da yeniden başlatınca sorun oldu

Oyla:

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
İşlem hatalı olabilir belki de ama o zaman da aklıma şu soru geliyor neden 3 hafta sorun olmadı da yeniden başlatınca sorun oldu

İşlemleri tekrar edin o halde, düzelmez ise yanlış yapmışsınız demektir :) sürekli oluyor bu.

Oyla:

zouzzo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz Onur
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
1
Tamamdır deneyip yazacağım teşekkür ederim bro

Oyla:

johnwick0606

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
note7
Konular
36
Arkadaşlar hepinize merhaba, Redmi note 9s cihaz geçti elime 3 hafta önce. Cihaza imei repair işlemi uygulayarak 4.5 g destekleyen farklı bir cihazın imeisini attım. 3 hafta boyunca 4.5 g ile sorunsuz kullandım. Telefonu dün akşam yeniden başlattım ve açıldığında sadece edge çekiyordu. 4-5 saat sonra 4.5 g ye geçmiş. Ancak bu seferde birisi beni aradığın da ulaşılamıyor yanıtını alıyor. Bana başkaları ulaşamıyor ama ben arayabiliyorum. Sonra da bu sorunun sadece 4.5 g de olduğunu keşfettim. Edge de iken hiç bir problem olmuyor ama interneti kullanamıyorum. Sorun nedir ? Bana yardımcı olabilir misiniz ?
Hattının ne ben Türk Telekom da aynı sorunu yaşadım başka telefon a taktım aynı sorun vardı sadece 4 g de arayan ulaşamıyor Telekom u aradım düzeltiler not 7 imei tamirini kendim yaptım

Oyla:

zouzzo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz Onur
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
1
Hattının ne ben Türk Telekom da aynı sorunu yaşadım başka telefon a taktım aynı sorun vardı sadece 4 g de arayan ulaşamıyor Telekom u aradım düzeltiler not 7 imei tamirini kendim yaptım
Turkcell kullanıyorum türk Telekom da denedim aynısını yaptı

Oyla:
Üst Alt