Yardım Redmi Note 9s Gelen Arama Sorunu

zouzzo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz Onur
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.0.1
Telefon Modeli
Redmi Note 9s
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar hepinize merhaba, Redmi note 9s cihaz geçti elime 3 hafta önce. Cihaza imei repair işlemi uygulayarak 4.5 g destekleyen farklı bir cihazın imeisini attım. 3 hafta boyunca 4.5 g ile sorunsuz kullandım. Telefonu dün akşam yeniden başlattım ve açıldığında sadece edge çekiyordu. 4-5 saat sonra 4.5 g ye geçmiş. Ancak bu seferde birisi beni aradığın da ulaşılamıyor yanıtını alıyor. Bana başkaları ulaşamıyor ama ben arayabiliyorum. Sonra da bu sorunun sadece 4.5 g de olduğunu keşfettim. Edge de iken hiç bir problem olmuyor ama interneti kullanamıyorum. Sorun nedir ? Bana yardımcı olabilir misiniz ?

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
İşlemi yanlış yapmışsınız hocam. Ya işin ehli birine yaptırın ya da adımları tekrar edin.

Oyla:

zouzzo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz Onur
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlem hatalı olabilir belki de ama o zaman da aklıma şu soru geliyor neden 3 hafta sorun olmadı da yeniden başlatınca sorun oldu

Oyla:

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
İşlem hatalı olabilir belki de ama o zaman da aklıma şu soru geliyor neden 3 hafta sorun olmadı da yeniden başlatınca sorun oldu

İşlemleri tekrar edin o halde, düzelmez ise yanlış yapmışsınız demektir :) sürekli oluyor bu.

Oyla:

zouzzo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz Onur
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
1
Tamamdır deneyip yazacağım teşekkür ederim bro

Oyla:

johnwick0606

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
note7
Konular
36
Arkadaşlar hepinize merhaba, Redmi note 9s cihaz geçti elime 3 hafta önce. Cihaza imei repair işlemi uygulayarak 4.5 g destekleyen farklı bir cihazın imeisini attım. 3 hafta boyunca 4.5 g ile sorunsuz kullandım. Telefonu dün akşam yeniden başlattım ve açıldığında sadece edge çekiyordu. 4-5 saat sonra 4.5 g ye geçmiş. Ancak bu seferde birisi beni aradığın da ulaşılamıyor yanıtını alıyor. Bana başkaları ulaşamıyor ama ben arayabiliyorum. Sonra da bu sorunun sadece 4.5 g de olduğunu keşfettim. Edge de iken hiç bir problem olmuyor ama interneti kullanamıyorum. Sorun nedir ? Bana yardımcı olabilir misiniz ?
Hattının ne ben Türk Telekom da aynı sorunu yaşadım başka telefon a taktım aynı sorun vardı sadece 4 g de arayan ulaşamıyor Telekom u aradım düzeltiler not 7 imei tamirini kendim yaptım

Oyla:

zouzzo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz Onur
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
1
Hattının ne ben Türk Telekom da aynı sorunu yaşadım başka telefon a taktım aynı sorun vardı sadece 4 g de arayan ulaşamıyor Telekom u aradım düzeltiler not 7 imei tamirini kendim yaptım
Turkcell kullanıyorum türk Telekom da denedim aynısını yaptı

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
arayanların size ulaşamaması cihazda eksik bandlar olduğunu gösterir. IMEI repair işleminizde hata var. yeniden yapılması gerekiyor..

Oyla:
Üst Alt