- Adım
- Sabri Can
- Cihazım
- Oneplus 8T
- Konular
- 159
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hiçbir ROM'da bulamayacağınız pek çok özellik.
Tüm hayal edebileceğin ve ihtiyacın olan her şey.
Sadece yükleyin ve tadını çıkarın....
Rom'u kurabilmeniz için öncelikle Android Q uyumlu TWRPkullanmak zorundasınız.
Rehber - Redmi Note 9 Pro Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım
Bootloader kilidi açılması için öncelikle telefonumuzda hazırlık yapmamız, hazırlıkları tamamladıktan sonra ise kilit açma işlemini bilgisayarımızda gerçekleştirmemiz gerekiyor. *Tüm kullanıcıların rahat bir şekilde yapabilmeleri için telefonda yapılacak işlemler için videoda İngilizce, resimli...

Recovery - [MIUI 12 Destekli] Redmi Note 9s - Twrp 3.3.1-0530 Tek Tuş Yükleme Aracı
Twrp Recovery Yükleme 1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir 2. Xiaomi USB driverları kurun 3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin. 4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın. 5...

Kurulumu:
Romu İndirip PC yada Hafıza Kartına atın.
Telefonunuzu TWRP moduna alın.
Format Data "yes" yapın.
Reboot recovery seçeneğini kullanın.
TWRP Wipe kısmından Wipe işlemlerini yapın.
Romu cihaza kopyalayın.
TWRP Install kısmından ROM dosyasını flashlayın.
Telefonuzu yeniden başlatın
Cihaz açıldıktan sonra twrp yeniden başlatın
İndirdiğiniz gappsı flashlayın.
Reboot system yapın.
NOT:CİHAZINIZ FASTBOOT MODUNA DÜŞERSE BU İŞLEMİ YAPABİLİRSİNİZ
Rehber - vbmeta - TWRP'den Rom Yükleme/Wipe'dan Sonra Fastboot'a Düşerseniz TWRP Açılmassa Çözümü Burada
Merhaba arkadaşlar bu sorun ile alakalı konular açılmaktadır şayet dün kedimde Format data'dan sonra wipe yaptım reboot recovery dediğimde cihaz Fastboot'a düştü ve TWRP moduna girmiyordu böyle bir durum ile karşılaşırsanız nasıl TWRP'yi geri getireceğinizi anlatacağım. Öncelikle aşağıda...

GAPPS DAHİL DEĞİLDİR İNDİRİP KURUNUZ
İNDİRME BAĞLANTILARI
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
HAYIRLI OLSUN