Yardım Redmi Note 9s Bildirimler geç geliyor

furkannklcc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5.1
Telefon Modeli
Redmi Note 9s
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar . 10 gün önce Redmi Note 9S 128 GB cihazı satın aldım .
Ama aldığımdan beri yüzüm gülmedi . İnstagram , Twitter , Binance uygulamalarından gelen bildirimler 20-25 dakika sonra kilit ekranıma düşüyor.
Cihazım pil tasarrufunda değil , bu uygulamalar arka plan kısıtlamasından muaf , tüm bildirim izinleri açık , otomatik başlatma açık , önbelleği temizle kapalı. Ama yinede kilit ekranını açmadığım sürece bildirimler çok geç ekrana düşüyor .Youtube dan izlemediğim video kalmadı yinede düzelmiyor. Yeni aldığım cihazdan soğudum illallah ettim. sizin bilginiz , öneriniz varsa yardımcı olmanızı istiyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

yusufk122

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yusuf
Cihazım
redminote 10pro
Konular
27
Merhaba arkadaşlar . 10 gün önce Redmi Note 9S 128 GB cihazı satın aldım .
Ama aldığımdan beri yüzüm gülmedi . İnstagram , Twitter , Binance uygulamalarından gelen bildirimler 20-25 dakika sonra kilit ekranıma düşüyor.
Cihazım pil tasarrufunda değil , bu uygulamalar arka plan kısıtlamasından muaf , tüm bildirim izinleri açık , otomatik başlatma açık , önbelleği temizle kapalı. Ama yinede kilit ekranını açmadığım sürece bildirimler çok geç ekrana düşüyor .Youtube dan izlemediğim video kalmadı yinede düzelmiyor. Yeni aldığım cihazdan soğudum illallah ettim. sizin bilginiz , öneriniz varsa yardımcı olmanızı istiyorum
12.5.1 sürümü sorunlu. Bende redmi note 10 pro kullanıyorum. Bende de bildirim sorunu var. çoğu uygulamanın bildirimi gelmiyor.

Oyla:
Üst Alt