Global ve Avrupa romlarında Google kişiler ve mesajlașma uygulaması bulunuyor hocam. Xiaomi kişiler ve mesajlașma uygulaması için Custom rom, Endonezya veya Hindistan romunu yüklemelisiniz. EU romu yükleyebilirsiniz.Hocam bu eu romlarında telefon ve SMS uygulaması miui'nin kendi uygulamaları mı,yoksa google uygulamaları mı?
Birde hint romunu mu yoksa bu eu romunu mu tavsiye edersiniz.
EU rom linki var mı hocamGlobal ve Avrupa romlarında Google kişiler ve mesajlașma uygulaması bulunuyor hocam. Xiaomi kişiler ve mesajlașma uygulaması için Custom rom, Endonezya veya Hindistan romunu yüklemelisiniz. EU romu yükleyebilirsiniz.
Ana konuyu inceleyebilirsiniz. Redmi Note 9s için henüz EU rom çıkmamış olabilir.EU rom linki var mı hocam
Ben note 9s hindistan rom yükledim dün cihaz modeli adı note 9 pro oldu mi flashdan yükledim error dedi sonunda ama yükledi çok tuhaf bir durumGlobal ve Avrupa romlarında Google kişiler ve mesajlașma uygulaması bulunuyor hocam. Xiaomi kişiler ve mesajlașma uygulaması için Custom rom, Endonezya veya Hindistan romunu yüklemelisiniz. EU romu yükleyebilirsiniz.
Redmi Note 9s'in Hindistan'daki adı Note 9 Pro olarak geçiyor hocam.Ben note 9s hindistan rom yükledim dün cihaz modeli adı note 9 pro oldu mi flashdan yükledim error dedi sonunda ama yükledi çok tuhaf bir durum