Rehber Redmi Note 9S Arama yapmıyor, ekran kararsız çalışıyor, hoparlör kesik geliyor sorunu çözümü!

alperenkayahan3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
6
Bugün Redmi Note 9S cihazımda bir sorunla karşılaştım. Ahize, bluetooth ve hoparlörden ses kesik kesik geliyordu, arama yapamıyordum ve whatsapp gibi uygulamalardan arama yapınca da benimde sesim kesik kesik gidiyordu karşıya. Aynı zamanda ekranda dokunmatik problemleri yaşamaya başlamıştım. Sorunu internette araştırdım lakin yaşayan görmedim görsemde ya başka cihazda yada operatör kaynaklı çözümleri gördüm. Ama ben sorunun operatör kaynaklı olmadığını dün akşam kurduğum ismini hatırlamadığım rom'un yüklediği dosyalar nedeniyle olduğunu anladım. Bende cihazıma uygun, kullanacağım android sürümüne uygun stock (fastboot) romunu indirdim ve içinden "persist.img, modem.img, vbmeta.img ve vbmeta_system.img" dosyalarını çıkartıp cihaza fastboot ile yükledim son olarak da indirdiğim fastboot rom'u cihaza yükledim ve sorun çözüldü. Eğer olur da yaşayan olursa çözümünü paylaşmak istedim. Sorun düzeldikten sonra pixel experience android 11 kurup kullanmaya başladım tekrardan.

GamerCinarTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çınar Ali
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Yok
Konular
4
Cihazı hiç düşürdünüz mü veya zarar verdiniz mi?

alperenkayahan3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazı hiç düşürdünüz mü veya zarar verdiniz mi?
Yok hayır. Hatta 2020 de alınmış cihaza göre aşırı temiz cihazım şuan zaten sıfır sıkıntı persist falan yükleyince düzeldi tamamen

Üst Alt