- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Redmi Note 9S
- Konular
- 1
2 hafta önce aldığım Redmi Note 9S cihazının ahizesi mâlesef çalışmıyor. Açıkçası böyle birşeyi beklemiyordum.
Bende şu an miui 11.0.6 ve android 10 var bir kez başıma geldi bu olay cihazı kapatıp yeniden açınca düzeldi ondan sonra tekrar yaşamadım aynı sıkıntıyıHangi sürümde var bu durum acaba?
Bende 11.0.6 varGüncelleme gelmedimi şu an son sürüm 11.0.10.0.
Benim cihazda note 9s bendede aynı sorun oluştu iki gündür ahize sorunu çekiyordum cihazı yeniden başlatım cihaz düzeldi2 hafta önce aldığım Redmi Note 9S cihazının ahizesi mâlesef çalışmıyor. Açıkçası böyle birşeyi beklemiyordum.
eşimde var aynı telefondan, bugün bir anda ses gitti, telefon alındı alınalı hiç kulaklık takılmadı, bence yazılımsal gibi1-2ay önce alidigim redmi note 9s cihazım ahizeden de gelmedi sonra KVK garantiye gönderdim iç kulaklık mikrafon değişti bugün yine ses gitti bunun nedeni galiba kulaklık takıyoruz ya oradan cunki kulaklık takdigimda ses gelmemeye başladı aynı şekilde gene dün akşam yine kulaklık takdim yine sesler gitti bunu çözüme uğraştırin artık yetkililer...
MlUl 12 geldikten sonra ahize sorunu çozüldü2 hafta önce aldığım Redmi Note 9S cihazının ahizesi mâlesef çalışmıyor. Açıkçası böyle birşeyi beklemiyordum.
Kulaklık la alakası yok yazılım sorunu vardı gğncelemeden sonra giderildi Sorunsuz Çalışıyor artık1-2ay önce alidigim redmi note 9s cihazım ahizeden de gelmedi sonra KVK garantiye gönderdim iç kulaklık mikrafon değişti bugün yine ses gitti bunun nedeni galiba kulaklık takıyoruz ya oradan cunki kulaklık takdigimda ses gelmemeye başladı aynı şekilde gene dün akşam yine kulaklık takdim yine sesler gitti bunu çözüme uğraştırin artık yetkililer...