Yardım Redmi Note 9Pro Max Miui 12 aldıysa Bir Alt Modeli pro Peki?

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MİUİ Global
Telefon Modeli
Boş
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
arkadaşlar merhaba bugün haberde geçen yazıda note 9 pro max miui 12 güncellemesini aldıysa note 9 proda benzerliği olduğu için ikisine birlikte gelicek bunun hakkında cevaplarınız nedir

Demir2121

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
İphone 11pro ma
Meslek
Bilgisayar yazılım
Konular
15
bu markadan gerçekten soğudum oneplus geçiş yaptım yeni modele nasıl güncelleme gelmez akıl karı değil

Oyla:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
arkadaşlar merhaba bugün haberde geçen yazıda note 9 pro max miui 12 güncellemesini aldıysa note 9 proda benzerliği olduğu için ikisine birlikte gelicek bunun hakkında cevaplarınız nedir
Kardeşim arastırmadıgın cok belli pro maxin cod adı excalibur normal pro ve global olanın kod adı joyeuse hindistan pro olanın kod adı curtana pro max ve curtana için resmi mıuı 12 yayınlandı ama global joyeuse olan sürümün çıkmadı muhtemelen bu ay içinde çıkıcak çünkü global olan versiyonun çin tabanlı sürümü yok diğerlerinin var o yüzden onlar aldı ama Globale sil baştan rom yazacakları için gecikti

Oyla:

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Kısaca cunrtana cin versiyon olduğu için adamlar önceliği kendilerine tanıyor joyeuse ise global versiyon o yüzden hep geç alacak güncellemeleri.

Oyla:

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim arastırmadıgın cok belli pro maxin cod adı excalibur normal pro ve global olanın kod adı joyeuse hindistan pro olanın kod adı curtana pro max ve curtana için resmi mıuı 12 yayınlandı ama global joyeuse olan sürümün çıkmadı muhtemelen bu ay içinde çıkıcak çünkü global olan versiyonun çin tabanlı sürümü yok diğerlerinin var o yüzden onlar aldı ama Globale sil baştan rom yazacakları için gecikti
teşekkür ederim teyit için

Oyla:
Üst Alt