Yardım Redmi Note 9 TWRP kurulmuyor (Siyah ekran)

Dadash

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rza Dadashov
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.6 Stabil
Telefon Modeli
Redmi Note 9
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba. Redmi Note 9 (MTK ~ MIUI 12.0.6) cihazımın bootloader kilidini sonunda aça bildim. Şimdi TWRP kurarak MIUI EU rom kuracağım (Android 11 olan). Sorun şu ki bir türlü TWRP kuramadım. Forumda bir konu buldum ama fastboot sonrası USB takılıyken ses + tuşu bastığımda Xiaomi logosu geliyor ve ekran karalıyor. Muhtemelen kapanıyor. USB-yi çıkarıp tekrar ses+ tuşuyla denediğimde Stock Recovery açılıyor. Lütfen yardım ederseniz sevinirim ♥
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihaz Redmi Note 9 (Merlin) - başka bir Recovery Kurmaya çalıştım artık hiç bir şekilde açılmıyor, hatta Fastboot a bile geçmiyor. XiaoMiTool v2 ile Stock rom atıyorum yeniden. TVRP yine kurulmadı

Son düzenleme:

DarkLegion

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Hocam fastboot menüsünü bulmanız gerek. Ses kısma ve güç tuşuna basın bu fastboot menüsünü açacaktır. Twrp'yi de tek tuş veya Windows cmd twrpleri var forumda. Onları kullanabilirsiniz

Dadash

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rza Dadashov
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
9
Hocam fastboot menüsünü bulmanız gerek. Ses kısma ve güç tuşuna basın bu fastboot menüsünü açacaktır. Twrp'yi de tek tuş veya Windows cmd twrpleri var forumda. Onları kullanabilirsiniz
Lütfen tam olarak konu linki verebilir misiniz? Bulamadım da

Cihaz ana bölümü inceleyin.. Dadash,

Çok fazla konuyu inceledim. Hepsini de denedim sayılır. Sonuçta cihaz Bootloopa girdi

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
Merhaba. Redmi Note 9 (MTK ~ MIUI 12.0.6) cihazımın bootloader kilidini sonunda aça bildim. Şimdi TWRP kurarak MIUI EU rom kuracağım (Android 11 olan). Sorun şu ki bir türlü TWRP kuramadım. Forumda bir konu buldum ama fastboot sonrası USB takılıyken ses + tuşu bastığımda Xiaomi logosu geliyor ve ekran karalıyor. Muhtemelen kapanıyor. USB-yi çıkarıp tekrar ses+ tuşuyla denediğimde Stock Recovery açılıyor. Lütfen yardım ederseniz sevinirim ♥

Cihaz Redmi Note 9 (Merlin) - başka bir Recovery Kurmaya çalıştım artık hiç bir şekilde açılmıyor, hatta Fastboot a bile geçmiyor. XiaoMiTool v2 ile Stock rom atıyorum yeniden. TVRP yine kurulmadı
Hocam bu cihaz için hiç bir twrp doğru çalışmıyor. Bende çok denedim fakat hiç biri olmadı. En son cihaz brick oldu kurtardım sonra ugraşmadım. Hocam birde bu cihaz için eu rom yok sadece bir iki tane portlanmış aosp rom var

DarkLegion

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Lütfen tam olarak konu linki verebilir misiniz? Bulamadım da

Çok fazla konuyu inceledim. Hepsini de denedim sayılır. Sonuçta cihaz Bootloopa girdi

Bu iki link yardımcı olacaktır