- Adım
- Dozger
- Cihazım
- redmi note 9pro
- Meslek
- öğrenci
- Konular
- 6
Bugün yada yarın miui 14 güncellemesi alacağını yazmışlar
bence almasın ben 12.5.4 sürümünden çok memnundum yorumlara aldanıp miui 13 yaptım. Sonra dönüşte ses sorunu vardı onu düzeltme yöntemide var ama şarja etkisi fazla o yüzden mecbur el mahkum 13 döndüm. Güncelleme pişmanlıktırMi 9T Pro ya Miui 13 vermediler Note 9 Miui 14 verme saçmalığına bak
Sesteki sıkıntının çözüm yöntemi nasıl acaba? 12.5.4 kadar iyi bir sürüm yok çünkü geri dönmek istiyorum.bence almasın ben 12.5.4 sürümünden çok memnundum yorumlara aldanıp miui 13 yaptım. Sonra dönüşte ses sorunu vardı onu düzeltme yöntemide var ama şarja etkisi fazla o yüzden mecbur el mahkum 13 döndüm. Güncelleme pişmanlıktır
Ses sorunu tam olarak nedir?Sesteki sıkıntının çözüm yöntemi nasıl acaba? 12.5.4 kadar iyi bir sürüm yok çünkü geri dönmek istiyorum.
13 ten 12.5 E. Edition sürüme düşünce oluyor, sesler 1 saniye geliyor 5 saniye gelmiyor. Çağrı alamıyorsun ve yapamıyorsun.Ses sorunu tam olarak nedir?
Hocam yüklediğiniz sürümün fastboot dosyası varsa içinden persist.img dosyasını twrp/minimal ADB ile yükleyin rom yüklerken bazen dosyayı eksik yüklüyor13 ten 12.5 E. Edition sürüme düşünce oluyor, sesler 1 saniye geliyor 5 saniye gelmiyor. Çağrı alamıyorsun ve yapamıyorsun.
Sıkıntı o değil persist yapınca sanki şarj su misali gidiyor bende persistten sonra wipe de yaptım fayda etmedi. Sanki oturmuyor bişeyler...Hocam yüklediğiniz sürümün fastboot dosyası varsa içinden persist.img dosyasını twrp/minimal ADB ile yükleyin rom yüklerken bazen dosyayı eksik yüklüyor
Hocam rom hatalı olabilir belki.Sıkıntı o değil persist yapınca sanki şarj su misali gidiyor bende persistten sonra wipe de yaptım fayda etmedi. Sanki oturmuyor bişeyler...