Yardım Redmi Note 9 şarj sorunu

Alp Öztürk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mıuı global 12.0.3 kararlı
Telefon Modeli
Redmi Note 9
Bootloader Kilidi
Kapalı
İyi günler. Cihazı alalı daha 4 gün olduama batarya da bir problem var sanırım. 5020 mah olmasına rağmen ekran sürem 6 saat yani 6 saat gidiyor şarjım yanlış değilsem en kötü 10 saat ekran süresi alınıyormuş telefonda sizce yazılımsalmı yoksa donanımsal bir problem i var?
Ayrıca uygulamalarda da kasma oluyor instagram wild rift vs. Telefon kitleniyor.

Alp Öztürk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
Cihazlar ya kronik sıkıntılı ya da yazılım sıkıntılı anlamadım gitti nedenini önceki telefonum samsungdu bir kere dahi böyle bir sıkıntı çıkarmadı
Bende uzun süre lenovo k 6 note kullanıp geçtim bir umutla çok övüyorlar diye ama 3 yıllık telefonla aynı ekran sürelerini almak biraz yıprattı beni maalesef
Sizin garanti varmı peki hocam?

Oyla:

pickedusernamesonofa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Sweet
Konular
16
Bende uzun süre lenovo k 6 note kullanıp geçtim bir umutla çok övüyorlar diye ama 3 yıllık telefonla aynı ekran sürelerini almak biraz yıprattı beni maalesef
Sizin garanti varmı peki hocam?
Hocam garanti yok ben de rastladım sürekli olarak övmelerinin nedeni bence donanımı antutu puanlarını karşılaştırıp veya işlemci bu yüzden övuyorlar mesela ben cihazı aldığımda aşırı ısınma vardı bir sosyal medyada bile 35 dereceye çıkıyordu kimse cihazların kronik veya yazılımsal sıkıntılarından bahsetmiyor bu çok büyük bir eksik. Mesela bakın 3 saat pil istatistikleri eskiden

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-02-08-02-43-09-668_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2021-02-08-02-43-09-668_com.miui.securitycenter.jpg
    285,3 KB · Görüntüleme: 3
  • Screenshot_2021-02-08-02-44-12-495_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2021-02-08-02-44-12-495_com.miui.securitycenter.jpg
    293,9 KB · Görüntüleme: 3
Son düzenleme:
Oyla:

Alp Öztürk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
Hocam garanti yok ben de rastladım sürekli olarak övmelerinin nedeni bence donanımı antutu puanlarını karşılaştırıp veya işlemci bu yüzden övuyorlar mesela ben cihazı aldığımda aşırı ısınma vardı bir sosyal medyada bile 35 dereceye çıkıyordu kimse cihazların kronik veya yazılımsal sıkıntılarından bahsetmiyor bu çok büyük bir eksik. Mesela bakın 3 saat pil istatistikleri eskiden
Hocam vallahi inanırmısın %48 den 30 a tam 1 saatte düştüm telefon 1 saatte %20 şarj yiyor bu optimizasyonluk birşey değil herhalde arada takılmasıda cabası. 1 2 güne servise göndericem olmaz bu böyle ısınmada var ayrıca dediğin gibi benimde 35 derece sularında şuan sadece youtubede takılıyorum saçmalık.

Oyla:

pickedusernamesonofa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Sweet
Konular
16
Hocam vallahi inanırmısın %48 den 30 a tam 1 saatte düştüm telefon 1 saatte %20 şarj yiyor bu optimizasyonluk birşey değil herhalde arada takılmasıda cabası. 1 2 güne servise göndericem olmaz bu böyle ısınmada var ayrıca dediğin gibi benimde 35 derece sularında şuan sadece youtubede takılıyorum saçmalık.
Hocam xiaominin Türkiye garantisine iyi demiyorlar. İyice düşünün derim

Oyla:

Alp Öztürk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
Hocam xiaominin Türkiye garantisine iyi demiyorlar. İyice düşünün derim
Hocam xiaomi tr garantili değil keşke öyle olsa. Mobiltel diye bir firma cidden bende göndermeye korkuyordum daha kötü olacak diye ama elimde de başka bir seçenek yok maalesef perşembe accubatteryde batarya sağlığı %100 gözüküyor ama telefonun harcadığı değerler cidden çok abartı perşembe optimizasyonu deneyip olmazsa pazartesi göndericem artık yapacak birşey yok bakalım ne olacak.

Oyla:
Üst Alt