Yardım Redmi Note 9 şarj sorunu

Alp Öztürk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mıuı global 12.0.3 kararlı
Telefon Modeli
Redmi Note 9
Bootloader Kilidi
Kapalı
İyi günler. Cihazı alalı daha 4 gün olduama batarya da bir problem var sanırım. 5020 mah olmasına rağmen ekran sürem 6 saat yani 6 saat gidiyor şarjım yanlış değilsem en kötü 10 saat ekran süresi alınıyormuş telefonda sizce yazılımsalmı yoksa donanımsal bir problem i var?
Ayrıca uygulamalarda da kasma oluyor instagram wild rift vs. Telefon kitleniyor.

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
hocam panik yapmaua gerek yok optimizasyon durumu var cogu sifir cihazlarda durum ayni 1 haftaya kadar anca duzeliyor
birazda kullanima bagli cihazi pil konusunda uygulamalari arka pilanda kapatin 1 haftanin sonunda sarji sifira kadar indirim 2 3 saat sarja takmayin sonra cihaz kapaliyken sarji fulliyip 1 saat kapali birakin yuksek olasilik ile duzelicektir sonrasinda %20 nin altina dusmeden %90 dada sarjdan cikarin surekli sarrda birakmayin

Oyla:

Alp Öztürk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam panik yapmaua gerek yok optimizasyon durumu var cogu sifir cihazlarda durum ayni 1 haftaya kadar anca duzeliyor
birazda kullanima bagli cihazi pil konusunda uygulamalari arka pilanda kapatin 1 haftanin sonunda sarji sifira kadar indirim 2 3 saat sarja takmayin sonra cihaz kapaliyken sarji fulliyip 1 saat kapali birakin yuksek olasilik ile duzelicektir sonrasinda %20 nin altina dusmeden %90 dada sarjdan cikarin surekli sarrda birakmayin
Sağolun hocam zaten ilk gün iyiydi biraz da sonrasında hızlı gitmeye başladı prki uygulamaların kasmasının sebebi ne olabilir sizce bir fikriniz varmı?
Teşekkürler bu arada

Oyla:

pickedusernamesonofa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Sweet
Konular
16
Hocam bende de aynı durum var normal kullanımda 7 8 saati zor geçiyor ki cihaz daha 3 aylık cihazda twrp var redmi note 9 pro eu romdayım bir fikriniz var mı

Oyla:

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
Sağolun hocam zaten ilk gün iyiydi biraz da sonrasında hızlı gitmeye başladı prki uygulamaların kasmasının sebebi ne olabilir sizce bir fikriniz varmı?
Teşekkürler bu arada

arka planda fazla calisiyor youtubede pil performans icin yapilmasi gerekler diye videolar var izliyip.uygularsan stabillesir

Oyla:

Alp Öztürk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
arka planda fazla calisiyor youtubede pil performans icin yapilmasi gerekler diye videolar var izliyip.uygularsan stabillesir
Sağolun hocam hallettim onu da
Şimdi şarj probleminin 1 hafta sonra hallolacak herhalde doğruyum değilmi çünkü cidden 6 saat çok kısa bir süre bu mah de ki bir bataryaya göre

Oyla:

Alp Öztürk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
Hocam bende de aynı durum var normal kullanımda 7 8 saati zor geçiyor ki cihaz daha 3 aylık cihazda twrp var redmi note 9 pro eu romdayım bir fikriniz var mı
Hocam hindistan romunda şarj ile alakalı bir problem yaşanmıyor diye biliyorum. Benim telefon garantili yoksa direk bl açıp yoluma bakıcam ama maalesef.

Oyla:

pickedusernamesonofa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Sweet
Konular
16
Hocam hindistan romunda şarj ile alakalı bir problem yaşanmıyor diye biliyorum. Benim telefon garantili yoksa direk bl açıp yoluma bakıcam ama maalesef.
Hocam Endonezya 12.0.4 u de denedim yok cihaza bütün romlar kötü pil performansi veriyor ki çoğu insan note 9 serisini pil için tercih etti

Oyla:

Alp Öztürk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
Hocam Endonezya 12.0.4 u de denedim yok cihaza bütün romlar kötü pil performansi veriyor ki çoğu insan note 9 serisini pil için tercih etti
Cidden bende anlamadım arkadaşım 9s kullanıyor telefonu şarj yüzü görmüyor bizde gün içinde 2 defa takıyoruz neredeyse 1 hafta bekledikten sonra direk garantiyr göndereceğiz herhalde başka yolu yok maalesef :/

Oyla:

pickedusernamesonofa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Sweet
Konular
16
Cidden bende anlamadım arkadaşım 9s kullanıyor telefonu şarj yüzü görmüyor bizde gün içinde 2 defa takıyoruz neredeyse 1 hafta bekledikten sonra direk garantiyr göndereceğiz herhalde başka yolu yok maalesef :/
Cihazlar ya kronik sıkıntılı ya da yazılım sıkıntılı anlamadım gitti nedenini önceki telefonum samsungdu bir kere dahi böyle bir sıkıntı çıkarmadı

Oyla:
Üst Alt