Yani redmi note 8 pro daha iyi diyorsunuz hocam doğrumudur.hocam kağıt üzerinde kamera hariç gayet güzel ondada redmi note 8 sensörü kullanılmış daha isocell tabanlı cmos sony sensör duruken kafama yatmadı. tabii işlemci farkı ile rnt8 e göre daha iyi çekim yapabilir orası aşıkar
Kamera olarak daha iyi olabilir diyor. Kağıt üzerinde fena degil telefonYani redmi note 8 pro daha iyi diyorsunuz hocam doğrumudur.
Size tavsiyem eğer Eu rom seviyor iseniz romdan Roma atlamak gibi şeyler ilginizi çekiyor ise almayın. Bu telefon diğer telefonlar gibi yanlış yazılım atıldığında bootloop olmuyor direk brick oluyor yetkili hesap istiyor. Boşuna paranız gider. Snapdragon işlemcili bir telefon almanız daha iyi olacaktır diye düşünüyorumYani redmi note 8 pro daha iyi diyorsunuz hocam doğrumudur.
Kesinlikle Xiaomi Redmi modellerinde F/P politikası nedeniyle MediaTek kullanıyor,ve Xiaomi.Eu gibi geliştiriciler rom desteği vermiyor.Global rom kullanacaksanız alınır ama yazılım desteği istiyorsanız uzak durun...Size tavsiyem eğer Eu rom seviyor iseniz romdan Roma atlamak gibi şeyler ilginizi çekiyor ise almayın. Bu telefon diğer telefonlar gibi yanlış yazılım atıldığında bootloop olmuyor direk brick oluyor yetkili hesap istiyor. Boşuna paranız gider. Snapdragon işlemcili bir telefon almanız daha iyi olacaktır diye düşünüyorum
9s modelinde neyse ki Snapdragon işlemci kullanmış. Yoksa hayatta almazdım hocam, dediğiniz gibi MediTek işlemciye kesinlikle destek yok.Kesinlikle Xiaomi Redmi modellerinde F/P politikası nedeniyle MediaTek kullanıyor,ve Xiaomi.Eu gibi geliştiriciler rom desteği vermiyor.Global rom kullanacaksanız alınır ama yazılım desteği istiyorsanız uzak durun...
Hocam sizdeki model 4/64 mü 6/64 olan modelm birde fiyatı ne kadar.Telefonu aldım arkadaşlar gün boyu kullandım memnunum şimdilik
Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam 6 128 dir yurt dışı cihazların hepsi öle birde yurtiçi cihazların 4 64 lüklerine 2500 yazmışlar şaka gibi yurt dışı 2050 ile 2250 arası değişiyorHocam sizdeki model 4/64 mü 6/64 olan modelm birde fiyatı ne kadar.
hocam oyun performansı nasıl ıınma varmı? hissedilir şekildeTelefonu aldım arkadaşlar gün boyu kullandım memnunum şimdilik
Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 günlük deneyimlerimi aktarayım.hocam 6 128 dir yurt dışı cihazların hepsi öle birde yurtiçi cihazların 4 64 lüklerine 2500 yazmışlar şaka gibi yurt dışı 2050 ile 2250 arası değişiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam oyun performansı nasıl ıınma varmı? hissedilir şekilde