Yardım Redmi Note 9 Pro Yazılım Atma Cihaz Format Sıfırlama Yardım

bugraaydin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
BUĞRA AYDIN
Cihazım
BAND 4+NOTE PRO
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
19
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi Note 9 PRO
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba Arkadaşlar
Herkesin Günü İyi Geçer İnşallah

2.5 Sene Önce Aldığımız Anne Kullanımında ki Redmi Note 9 Pro 128GB cihazımızı formatlayıp yazılımsal anlamda cihazda rahatlar hata vs varsada toptan temizlenir düzelir diyorum
Kendim Elma Marka kullanıyorum o yüzden çok androide hakim değilim sadece bi kaç kez wipe etme işini yaptım bunun dışında cihazın içinden yazılım güncelleme vs biliyorum

cihaza herhangi bir müdahale tamir vs söz konusu değil
şu hakkında kısmına 5 teke seri basınca açılan mod mu neydi o sadece yapıldı apk olarak 2 tane program belki kuruldu

elimde win 10 işletim sistemli bir makine var fotoğrafları videoları sadece yedeklemek isterim program vs bunları sıfırdan kurabilirim
bana bu konuda yardımcı olurmusunuz mesela formatlamak içindeki hata vs gitmesi için wipe mı etmek gerekir yoksa programla mı yapılır edilir yazılım günceli nereden indirilir

Teşekkür Ederim Kolay Gelsin

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
  • Cihaza herhangi bir IMEI işlemi yapılmadıysa ve seri numaraları orijinal ise, cihaz içindeki fabrika ayarlarına sıfırlama kısmından sıfırlama yapabilirsiniz.
  • Yedekleme içinse cihazın kendi yedekleme uygulaması var onunla yedek alıp pc ye aktarın format atıp yedek dosyasını yine cihaza atın yükleyin. Sadece resim video gibi dosyaları yedeklemek için DCIM klasörünü kopyalamanız yeterli, ancak WhatsApp içindeki resimleri yedeklemek için WP klasörünü kopyalamanız gerekiyor.
  • Güncel yazılım yüklemek için boot kilidinin açık olması gerekiyor, fastboot üzerinden rom değişimi yapabilirsiniz ama bu biraz bilgi gerektirir, bilmiyorsanız hiç uğraşmayın.

Oyla:

bugraaydin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
BUĞRA AYDIN
Cihazım
BAND 4+NOTE PRO
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • Cihaza herhangi bir IMEI işlemi yapılmadıysa ve seri numaraları orijinal ise, cihaz içindeki fabrika ayarlarına sıfırlama kısmından sıfırlama yapabilirsiniz.
  • Yedekleme içinse cihazın kendi yedekleme uygulaması var onunla yedek alıp pc ye aktarın format atıp yedek dosyasını yine cihaza atın yükleyin. Sadece resim video gibi dosyaları yedeklemek için DCIM klasörünü kopyalamanız yeterli, ancak WhatsApp içindeki resimleri yedeklemek için WP klasörünü kopyalamanız gerekiyor.
  • Güncel yazılım yüklemek için boot kilidinin açık olması gerekiyor, fastboot üzerinden rom değişimi yapabilirsiniz ama bu biraz bilgi gerektirir, bilmiyorsanız hiç uğraşmayın.
1) cihaz evafone alınma seri no vs işlem yok fabrika ayatı ile wipe etmek aynı mı? fabrika ayarına döndürünce cihazı hata vs herşey düzelir mi silinen uygulamalardan kalan klasör vb gereksiz dosyalar da silinir mi
2) yedekleme için uygulama nedir?
3) bootloader kilit geliştirici vs sonrasını gördüm biraz google dan ancak cihazı bul özelliği hiç mi kullanılmıyor valide telefonu geçen mesela bankada unutmuş bulmak vs iyi olur sanki o özellikten fastboot nedir bunları yardım ederseniz yapabilirim tabi

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
  1. Evet wipe işlemi fabrika ayarına döndürme işlemi aynı. Donanımsal bir sorun yoksa hatalar düzelir ve evet tüm dosyalar silinir
  2. Yedekleme için (Ayarlar/ Telefon hakkında/ Yedekle Geri yükle)
  3. Aşağıdaki rehber boot kilidi hakkında bilgi verebilir, önce kilit açın sonrasında fastboot yükleme rehberleriyle devam edebilirsiniz. Cihaz bul özelliği kullanılıyor ama çoğu kişi bunu kullanmıyor yada 3. parti uygulamalar kullanıyor.

Oyla:
Üst Alt