twrp ekranı açılıp kapanıyor. yardımcı olur musunuz?
H heparinsodyum Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Uğur Cihazım Redmi Note 9Pro Yaş 28 Konum Trabzon Katılım 1 Eylül 2024 Konular 0 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 1 Eylül 2024 #171 twrp ekranı açılıp kapanıyor. yardımcı olur musunuz?
A Asosyal_Psikolog Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Psikolog Cihazım Redmi Note 9Pro Konum Türkiye Katılım 21 Kasım 2022 Konular 7 Mesajlar 30 Çözümler 1 Tepkime puanı 6 Puanları 8 1 Eylül 2024 #172 heparinsodyum' Alıntı: twrp ekranı açılıp kapanıyor. yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla ... Aynı şeyi bende yaşadım. Benim yaptığım gibi orangefox recovery yükle, Google yada YouTube bakarsan birçok kurulum videosu ve rehber var. Bl Kilidin açık olmalı.
heparinsodyum' Alıntı: twrp ekranı açılıp kapanıyor. yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla ... Aynı şeyi bende yaşadım. Benim yaptığım gibi orangefox recovery yükle, Google yada YouTube bakarsan birçok kurulum videosu ve rehber var. Bl Kilidin açık olmalı.
B bilisim45 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım muro Cihazım K60-Poco F5 Pro Yaş 47 Konum istanbul Katılım 9 Ağustos 2023 Konular 3 Mesajlar 27 Çözümler 1 Tepkime puanı 2 Puanları 3 Pazartesi saat 08:28'de #173 Bu twrp sonuçta çalışmıyor mu arkadşlar orange mi yüklememiz lazım