Doğrudur hocam. Buda batarya sağlık durumu ile de alakalı aslında.
Bence gayet güzel.
Hocam resimdeki durum nasıl oradaki 14 dakikayı saymayalim. Şuan %32. Ağır da kullanmadım. Normal YouTube, Instagram, Forum, Google, bir de 2 saat 30 dakika film izledim. Sizce bu durum iyi mi yoksa daha iyi olabilir mi?
Hocam nasıl ve nerede bulabilirim.Bence gayet güzel.
Bu arada dünkü istemiş olduğunuz romu paylaştım sizler için. NFC için bekletmiştim sizleri dikkat NFC fix bulamadım.
buyrun hocam.Hocam nasıl ve nerede bulabilirim.
Sağolun hocambuyrun hocam.
Rom - MIUI 12.5 | KURTOGLU- Razer v2.1 ~ Redmi Note 9S / 9 Pro / 9 Pro Max / Poco M2 Pro (Miatoll)
Deneme Yapılan Cihaz : Xiaomi Redmi Note 9 Pro ( Joyeuse ) Android sürümü : 10 Yapım Tarihi : 10/05/2021 Yapımcı : KURTOGLU- ÖNEMLİ : Lütfen temiz kurulum yapınız. Videoyu izleyiniz. Aradığınız çoğu cevap, videoda yer almaktadır. Eğer romu merak ediyorsanız ve detaylı bilgi istiyorsanız videoyu...forum.miuiturkiye.net
rica ederim, bu arada pil sağlığı ile ilgili de bilgiler yer alıyor konu içerisinde bilgisayarınız varsa yapmanızı tavsiye ederim.Sağolun hocam
Bilgisayarım var da komut yerinde ne yazacağımı tam kavrayamadim.rica ederim, bu arada pil sağlığı ile ilgili de bilgiler yer alıyor konu içerisinde bilgisayarınız varsa yapmanızı tavsiye ederim.
"adb devices" ve sonra "adb shell" yazıyoruz. Bu komutları yazacaksınız.Bilgisayarım var da komut yerinde ne yazacağımı tam kavrayamadim.
Bundan sonra ne yapmaam lazım hocam"adb devices" ve sonra "adb shell" yazıyoruz. Bu komutları yazacaksınız.