Yardım redmi note 9 pro telefonum yere düştü

umutbey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut özgür s
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.07.00
Telefon Modeli
Xiaomi redmi note 9 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
merhaba abilerim 4 saat önce karın hizasından telefonum düştü ilk kaldırıp açtığımda ekranın orta tarafında siyah birşey hemen yanıp söndü telefonu baştan başlattım şuan sıkıntı yok ilerde ekran tam gidermi

yusaozdemir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuşa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
20
merhaba abilerim 4 saat önce karın hizasından telefonum düştü ilk kaldırıp açtığımda ekranın orta tarafında siyah birşey hemen yanıp söndü telefonu baştan başlattım şuan sıkıntı yok ilerde ekran tam gidermi
Tamamen şans mevzusu ilerde bozuladabilir, sağlam da kalabilir, mümkün olduğu kadar hassas kullanın

Oyla:

umutbey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut özgür s
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Tamamen şans mevzusu ilerde bozuladabilir, sağlam da kalabilir, mümkün olduğu kadar hassas kullanın
360 kilif ne nano cam var üzerinde şuan hiçbir sıkıntı yok kendi kendine dokunma yada gidip gleme gibi.sorunsuz çalışıyor

Oyla:

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
360 kilif ne nano cam var üzerinde şuan hiçbir sıkıntı yok kendi kendine dokunma yada gidip gleme gibi.sorunsuz çalışıyor
hocam hani ekrana bastırırsınızda ekran bi süreligine kararır onun gibi bir şey olmuş bence bir sıkıntı yaşayacanızı zanetmiyorum

Oyla:

umutbey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut özgür s
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
hocam hani ekrana bastırırsınızda ekran bi süreligine kararır onun gibi bir şey olmuş bence bir sıkıntı yaşayacanızı zanetmiyorum
teşekkür ederim hocam ben cihaz için 1 ay köpek gibi gundelikte çalıştım ondan bu telaşım yeni daha yenisi için 1 ay daha o eziyeti cekmek istemiyorum bekleyip.gorecez dediğim gibi şuan sorunsuz

Oyla:

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
teşekkür ederim hocam ben cihaz için 1 ay köpek gibi gundelikte çalıştım ondan bu telaşım yeni daha yenisi için 1 ay daha o eziyeti cekmek istemiyorum bekleyip.gorecez dediğim gibi şuan sorunsuz
hocam bu xıoamı telefonu yere düştümü kolay kolay bir şey olmaz

Oyla:
Üst Alt