Yardım Redmi Note 9 Pro sürekli açılıp kapanma sorunu

bimskalabim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tolga
Cihazım
Redmi note9 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Redmi Note 9 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Selamlar, telefonum son 30 dk dir durmadan sürekli açılıp kapanıyor. Redmi yazısı çıkıyor ardından kapanıyor. Bu böyle 30 dk dır tekrar ediyor. Sorunun çözümü nedir acaba bilgisi olan var mı? Cihaz mi store dan alınma

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Selamlar, telefonum son 30 dk dir durmadan sürekli açılıp kapanıyor. Redmi yazısı çıkıyor ardından kapanıyor. Bu böyle 30 dk dır tekrar ediyor. Sorunun çözümü nedir acaba bilgisi olan var mı? Cihaz mi store dan alınma

Kapama tuşuna 20 saniye basılı tutun, titrese de bırakmayın tam kapansın. Sonra şarja takın. bir kaç dakika öyle kalsın. Sonra açın hocam. Tekrar aynı problemi yaşatırsa, kabloyu çıkartın, cihaz açılırken ses açma tuşuna basılı tutun, mi recovery ekranı gelecek. O bölümde format yazan sutuna gelin ve tıklayın. Tabi bu hareket ile tüm verileriniz sıfırlanacak. Bunu düşünerek yapın.

Oyla:

bimskalabim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tolga
Cihazım
Redmi note9 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hepsini denedim. kapatma tuşuna bassamda telefon kendi kendine açılıp kapanmaya devam ediyor. halen açılıp kapanıyor sarının bitmesini bekleyeceğim

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
hepsini denedim. kapatma tuşuna bassamda telefon kendi kendine açılıp kapanmaya devam ediyor. halen açılıp kapanıyor sarının bitmesini bekleyeceğim

Basılı tuttuğunuzda reset atar ve titrer, o sırada redmi gelir ve basmaya devam edin, 1-2 saniye içinde redmi gider. Sonra tuşu bırakın. Cihaz anca böyle kapatılabiliyor. Beklerseniz, şarjınızın bitmesi uzun sürer.

Oyla:

bimskalabim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tolga
Cihazım
Redmi note9 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefon o kadar hızlı açılıp kapanıyor ki hard reset dahi atmama izin verecek hamleler yapamıyorum.

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
telefon o kadar hızlı açılıp kapanıyor ki hard reset dahi atmama izin verecek hamleler yapamıyorum.

Açılıp kapanır iken ses açma tuşuna basılı tutarmısınız? Mi recovery ekranı geliyor ve ona rağmen reset atıyorsa cihazda donanımsal sorun var anlamına gelir.

Oyla:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Cihaz hard brick olmuş ve yetkili hesap ile yazılım atılacak Zenex hocama ulaşın o halleder bu arada cihazın garantisi varsa tabiki önce garantiye yollayın

Oyla:

bimskalabim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tolga
Cihazım
Redmi note9 pro
Konular
1
Zenex ulasamiyorum ulaşmam icin telefon doğrulaması yapmam gerek telefonum şuan açılmıyor. Rica etsem bana ulaşır misiniz?

Oyla:
Üst Alt