Yardım Redmi Note 9 Pro ROM yükleyemiyorum

gamerssword

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuna
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
1
Merhaba arkadaşlar cihazıma hiçbir şekilde rom yüklemesi yapamıyorum bootloader kilidim açık orangefox kurulu. Cihazıma dün birşekilde "V14.0.4.0.SJZEUXM" orjinal romu kurdum sonrasında root işlemini yapmak için tekrardan orangefox kurunca normal olarak gitti ve tekrar kurulum yapamıyorum. Sd kart ile aynı romu kurmaya çalıştığımda hata almıyorum ama cihazım açılmıyor MI ekranında kalıyor ilk açılış ekranında hiçbir yükleme ekranı gelmiyor ne yapmalıyım telefonum bana lazım bir şekilde hızlıca yapmam lazım öneriniz nedir ?

burhan0660

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
25
Merhaba arkadaşlar cihazıma hiçbir şekilde rom yüklemesi yapamıyorum bootloader kilidim açık orangefox kurulu. Cihazıma dün birşekilde "V14.0.4.0.SJZEUXM" orjinal romu kurdum sonrasında root işlemini yapmak için tekrardan orangefox kurunca normal olarak gitti ve tekrar kurulum yapamıyorum. Sd kart ile aynı romu kurmaya çalıştığımda hata almıyorum ama cihazım açılmıyor MI ekranında kalıyor ilk açılış ekranında hiçbir yükleme ekranı gelmiyor ne yapmalıyım telefonum bana lazım bir şekilde hızlıca yapmam lazım öneriniz nedir ?
rom kurmadan önce wipe yapıyor musun veya twrp denedin mi ? belki orangefox recovery de bug oldu

burhan0660

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
25
evet wipe yapıyorum twrp denedim ondada rom kurulurken değişik bir hata veriyor şimdi hatırlayamadım
ben sizin yerinizse olsam cihaza full tgz bir rom kurardım clean all seçili şekilde sonra sıfırdan twrp vs ilerlerdim

gamerssword

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuna
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
1
ben sizin yerinizse olsam cihaza full tgz bir rom kurardım clean all seçili şekilde sonra sıfırdan twrp vs ilerlerdim
şuanda miflash ile yazılım atıyorum temiz kurulum ile sonrasında en baştan temiz bir şekilde ilerlemem lazım dimi ?

gamerssword

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuna
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
1
cihaz güzel bir şekilde açıldı şimdi sırasıyla neler yapmam lazım düzgün sorunsuz bir şekilde twrp kurmak için

burhan0660

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
25
cihaz güzel bir şekilde açıldı şimdi sırasıyla neler yapmam lazım düzgün sorunsuz bir şekilde twrp kurmak için
hocam twrp yi fastboot flash recovery xxx.img olarak kuracaksın sonra fastboot boot xxx.img olarak boot edeceksin sonra cihazın wipe kısmından sistem vs ne varsa sileceksin telefon tamamen boş olacak sonra reboot tan recovery e tekrar girip telefon hafızasına rom dosyasını atıp install den yükleyecen oldu bitti

Üst Alt