Yardım Redmi note 9 pro redmi yazısı gelip 1 saniye içinde kapanıyor

mrts611

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
redmı note 9 pr
Konular
3
Merhaba arkadaşlar yurtdışı cihazima imei atmıştım telefon otomatik güncellemede kalıp kendi kendine güncelleme yapmış açılmıyordu sonradan fasboot modda mi flashla yazılım yüklerken yüklemenin ortasında hata verdi şimdi cihazı açmaya çalıştığımda redmi yazısını görüyorum anında titreyip kendi kendini kapatıyor ne twrp nede fastboot moda girebiliyorum cihazı tamirci arkadaşa götürdüm 1 gündür uğrasıyor hala bulamadı sorunu anlıyan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Geçmiş olsun yanlış rom yüklemişsiniz. Arka kapak açılıp EDL modda yetkili hesap ile doğru yazılım yüklenmesi gerekli. Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz..

mrts611

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
redmı note 9 pr
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arka kapagı açıp edl modda 10 krediye yani 10 dolara ucretlı yazılımı bastan attı arkadas ama genede işe yaramadı
Geçmiş olsun yanlış rom yüklemişsiniz. Arka kapak açılıp EDL modda yetkili hesap ile doğru yazılım yüklenmesi gerekli. Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz..

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
arka kapagı açıp edl modda 10 krediye yani 10 dolara ucretlı yazılımı bastan attı arkadas ama genede işe yaramadı
yaramadı göreceli bir kavram birrrrrr çokkkkkk sebebi olabilir Halen yanlış romu yüklemeye devam ediyorsanız defalarca atın başa dönersiniz..

mrts611

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
redmı note 9 pr
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
siz ilgileniyorsanız sizden destek alalım hocam
yaramadı göreceli bir kavram birrrrrr çokkkkkk sebebi olabilir Halen yanlış romu yüklemeye devam ediyorsanız defalarca atın başa dönersiniz..

Üst Alt