Yardım Redmi Note 9 Pro Parmak Okuyucu Sorunu

tlgdyr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.5.2
Telefon Modeli
Redmi Note 9 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba, 64 GB'lık modelinde ayarlar/şifreler ve güvenlik bölümünde parmak kilidi var idi ama 2 gün önce 128 GB'lık modeline geçince parmak okuma ayarının olmadığını fark ettim,
2 kez fabrika ayarlarına döndürdüm işe yaramadı, 1 kez hard reset attım yine olmadı, bir kaç araştırma yaptım ama sonuca ulaşamadım. Nasıl bir yol izleyerek çözüme kavuşturabiliriz?
Yardımcı olursanız memnun olurum :)

tlgdyr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
2
Evet cihazı servise verebilirsiniz. Bağlantıdan size en yakın servis noktasını seçebilirsiniz.
Peki test aşamasında Fail yazanları teknik servise yazılı olarak bildirirsem onlara da bakarlar mı?

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Ama ben uyudum uyandığımda bi anda gitti nasıl arızalı olur hocam onu anlamış değilim
Donanım hocam ne zaman arıza yapacağını bilemeyiz. Siz sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorsanız persist yükleyebilirsiniz.

Oyla:

keltos123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ismail
Cihazım
mi 8
Konular
11
Donanım hocam ne zaman arıza yapacağını bilemeyiz. Siz sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorsanız persist yükleyebilirsiniz.
Çok teşekkürler hocam

Oyla:

tlgdyr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
2
Save_Mi Servise gönderirken istenilen belgeleri okudum fatura da istemişler fakat faturasını bulamıyorum IMEI numarasından sorguladığımda halen garantisi devam ediyor gözüküyor fatura olmadan kabul etmezler mi?

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Save_Mi Servise gönderirken istenilen belgeleri okudum fatura da istemişler fakat faturasını bulamıyorum IMEI numarasından sorguladığımda halen garantisi devam ediyor gözüküyor fatura olmadan kabul etmezler mi?
Orada yazılanlara çok takılmayın hocam, cihazın garantisini onlar görebiliyorlar. Cihazı aldığınız yer e fatura çıkardıysa yeniden çıktı alabilirsiniz.

Oyla:

tlgdyr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
2
Save_Mi Cihazı servise göndermiştim fakat cihaza müdahale bulunmadılar, cihaza destek veremiyorlarmış nedenini sormuştum yine aynı cevabı verdiler yani anlamış değilim ne olmuş olabilir ki?

Oyla:
Üst Alt