Türk usülü çözüm yöntemi Geçmiş olsun inşallah tekrar yaşamazsınızTelefonun arkasına vurduğumdan mı oldu kendiliğinden mi oldum bilmiyorum sorun şuan çözüldü.
klavyeyi titreşimli kullanmak zaten ayrı bir işlemci kullanmasına sebep oluyor telefonun. Ben uzun süredir titreşimsiz kullanıyorum klavyeyi ve dediğiniz şekilde bir sorun yaşamadım. klavye ayarlarından titreşimi kapatıp belli bir süre kullanın bence.Şuan bu sorun kalmadı ama telefonun titreşiminde bi problem var, bazen klavye aşırı yavaş çalışıyor ve hiç titremiyor ama titreşim çalışırsa normal şekilde çalışıyor sorun sanıyorum donanımsal.
Yazilimla alakali olabilir cihazın güncellemesi varsa guncellemeyi deneyin veyahut kulakligi başka cihazda deneyin sorun devam etmiyorsa cihazin yaziliminda sorun olabilir.Arkadaşlar merhaba.Redmi note 10 pro'yla aranıza katıldım.Cihazı 1 hafta önce mi Store'dan sıfır aldım.Fakat bir sorunum var.Blutooth kulaklıkla müzik dinlerken ses şarkı ilk başladığında yüksek çıkıyor.Daha sonra kısıtlıyor kendi kendine.Tuşlardan ses seviyesini kontrol ettiğimde ses son seviye yükseklikte görünüyor.Fakat yine de ses kişiliktir.Daha önce oppo reno5 lite kullanıyordum böyle bir sorun yoktu.Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı?Var mıdır bu sorunun bir çözümü
Başka cihazda denedim sorun yok dediğiniz gibi büyük ihtimal yazılımsal bir sorun.MIUI 13'den sonra oluştu galiba.Artık düzeltme güncellemesini bekleyeceğim.Verdiğiniz cevap için teşekkürlerYazilimla alakali olabilir cihazın güncellemesi varsa guncellemeyi deneyin veyahut kulakligi başka cihazda deneyin sorun devam etmiyorsa cihazin yaziliminda sorun olabilir.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi