Konudan recovery dosyasını indirip gene recovery üzerinden yüklemeniz gerekiyor. Baştan kurmanıza gerek yok direk üzerine kursanız olur. Önceki romdan kararlıya dönüşte temiz kurulum yapmadıysanız sıkıntılar yaşayabilirsiniz fastboot rom (temiz kurulum komutu seçili olmak kaydıyla tabiki) attıysanız orangefoxun silinmemesi gibi bir durum imkansız. Kararlı romun recovery dosyasını wipe/data silip yüklediyseniz orangefox gitmez. Bu konudaki romuda direk üzerine yükleyebilirsiniz recovery üzerinden.
Teşekkür ederim, arkadaşımın telefonuna ben yapmıştım bu işlemleri zamanında. Fakat sonradan eski haline getirmemi istedi. Ben de fb kullanmadan recovery üzerinden rom attım büyük ihtimal wipe yaparak. Zamanında bir program yüklemek, yetki almak için custom rom a geçmiştik.
Tutturdu telefon kasıyor kaç gündür kafamın etini yiyor. Hatta sıfırlamada çekmiş, dedikleri doğru ise. Fakat kasma devam ediyormuş güya. Tahminimce güncellemeyi illa yüklemek isteyen tiplerden. Sanki güncelleme yükleyince cihaz uzay mekiğine dönüşecek.
Hatta bu son güncelleme olursa bir daha bulaşmaz. = )) Ben 11T aldım yd 2 ay önce filan. Numaraları editlettim, miui 13.0.2 var, numaralar silinmesin diye güncellemeleri yasakladım telefondan. Hala sıkıntı yapmıyorum. Şunun çabasına bak. = )
Yedek almaya gerek var mı hocam? Dosyaları silinir mi? Bunu kurarken wipe yapmaya gerek yok sanırım?