Eu romlar zaten global romların üzerine editlenmiyor mu? Ben öyle biliyorum. Batarya olarak 11.07 nin üzerine rom görmedim ama onda da widevine sertfifika sorunu olduğundan şu anda 12.5.3 de kaldım . 12.5.4 çıkmış ona geçip geçmemekte kararsızım...Miui 12 ile birlikte eu romların hepsi çöp oldu. Global romlar bundan kat kat iyi. Bir önceki telefonum mi 10t de bu durumu gözlemledim şimdide note 9 pro da gözlemliyorum. Eu rom ve eu rom tabanlı hiçbir romu yüklemenizi önermiyorum.
Yanlış biliyorsunuz. Çin rom tabanlı oluyor ama bunlar nasıl yapıyorda çin romunu böyle çöp haline getiriyorlar tebrik hak ediyorlar. Batarya konusunda eea rom yeterli seviyede bence. Daha önce 10t kullanıyordum (144hz sabit şekilde) batarya performansı note 9 pro dan daha iyiydi. Buda redmi serisine verilen değeri gösteriyor bedava bile olsa redmi serisi alınmaz.Eu romlar zaten global romların üzerine editlenmiyor mu? Ben öyle biliyorum. Batarya olarak 11.07 nin üzerine rom görmedim ama onda da widevine sertfifika sorunu olduğundan şu anda 12.5.3 de kaldım . 12.5.4 çıkmış ona geçip geçmemekte kararsızım...
Şu anda EEA rom öneriyorsunuz yani... Benim tr ve eea romda sıkıntım çevirici ve konuşma kaydı. Global veya endonezyayı romlarını denemiştim daha önceki sürümlerde ama onlardan da pek memnun kalmamıştım. Halen eu 11.07 de devam ediyorum.. Herhalde telefonu değiştirene kadar bu romda kalacağım. Bir daha da burayı kontrol etmeden xiaomi cihazı almam.Yanlış biliyorsunuz. Çin rom tabanlı oluyor ama bunlar nasıl yapıyorda çin romunu böyle çöp haline getiriyorlar tebrik hak ediyorlar. Batarya konusunda eea rom yeterli seviyede bence. Daha önce 10t kullanıyordum (144hz sabit şekilde) batarya performansı note 9 pro dan daha iyiydi. Buda redmi serisine verilen değeri gösteriyor bedava bile olsa redmi serisi alınmaz.
Arama ve mesajlaşma benim için fark etmiyor. Eea rom sıklıkla güncelleme alıyor, hızlı ve stabil. Mi cihazları hariç alınmaz. Onlarında zaten kaçak yolu kapandı galiba o yüzden elveda xiaomi, merhaba iphone.Şu anda EEA rom öneriyorsunuz yani... Benim tr ve eea romda sıkıntım çevirici ve konuşma kaydı. Global veya endonezyayı romlarını denemiştim daha önceki sürümlerde ama onlardan da pek memnun kalmamıştım. Halen eu 11.07 de devam ediyorum.. Herhalde telefonu değiştirene kadar bu romda kalacağım. Bir daha da burayı kontrol etmeden xiaomi cihazı almam.