Rom Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12.5.3 Kararlı Eu Rom Çıktı

• Konbuyu başlatan Cemdede
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 120
  • Görüntüleme 17K

Cemdede

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Otobüs Kaptanı
Konular
76
Netflix yada diğer programlar bazı romlarda yüklenmeme sorunu bulunmaktadır. Acaba bu Rom'da bu sorun var mı? Netflix ve benzeri programlar yüklenebiliyor mu?

Teşekkür ederim.
Yüklenememesi sorun değil apk larını indirip kura bilirsiniz

Kunak75

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Resul
Cihazım
redmi Note 9 pr
Konular
13
Evet 12.5.3.0 rom zipini indirip sistem güncelleyici üzerinden dosya gösterip kurabilirsin. Kayıp olmayacaktır. Bu arada bende güncellendim gayet memnunum bir sorun göremedim akıcılık başarılı.
sarj ve akixiklik konusunda iyi seyler.yaziyorsunuz....Bende yukseltmeyi düşünüyorum ama bendeki surum de 12.05 .02 ........guncelleme yaparsak söylediğiniz sekilde (, ota guncellemeei gibj oluyor dimj ) sizin paylaştiginiz zip dosyasini "" sistem guncellemesj uzerinden nasil gosterexegim "" bu konuda yardimci olurmusunuz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

recovery rom baglanti dosyasini indirip guncelleme paketi sec.kismjndan mi gösteriyoruz

recovery moduna almama gerek yok telefonu ve ayni rom dimi ustune kurabilirim miyim?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-01-17-18-24-36-322_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2022-01-17-18-24-36-322_com.android.updater.jpg
    194,6 KB · Görüntüleme: 11

Maxhonroyan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Max
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Mekaniker
Konular
1
Kunak75 Evet aynı sürüm indirdiğiniz zip dosyasını güncelleme paketi seçin kısmından gösterin. Devam edin cihaz kendini yeniden başlatıp direk twrp veya orangefox ekranına atacak hiçbir şey yapmadan sadece rom yükler gibi çubuğu sağa kaydırmanız yeterli. Kayıp olmayacaktır.

Kunak75

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Resul
Cihazım
redmi Note 9 pr
Konular
13
Kunak75 Evet aynı sürüm indirdiğiniz zip dosyasını güncelleme paketi seçin kısmından gösterin. Devam edin cihaz kendini yeniden başlatıp direk twrp veya orangefox ekranına atacak hiçbir şey yapmadan sadece rom yükler gibi çubuğu sağa kaydırmanız yeterli. Kayıp olmayacaktır.
tesekkur ederim.hem.emeginiz hemde.yardiminiz için

son bir soru yoruyorum sizleri ama bu sürüm ismj ;; V12.5.3.0.QJZMIXM
bende ki sürüm ismi : RJZMIXM ayni sürüm. QveR harfinin farkliligi sorun olmaz dimi ..ayni sürüm yani

Cemdede

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Otobüs Kaptanı
Konular
76
tesekkur ederim.hem.emeginiz hemde.yardiminiz için

son bir soru yoruyorum sizleri ama bu sürüm ismj ;; V12.5.3.0.QJZMIXM
bende ki sürüm ismi : RJZMIXM ayni sürüm. QveR harfinin farkliligi sorun olmaz dimi ..ayni sürüm yani
Twrp den yüklenen romlarda cihaz aynı ise yüklenen romun ülke kodu sıkıntı yaratmaz

MuRo123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi5
Konular
0
Selamlar. Ben uzun süredir 11.0.7 sürümünde bekliyordum. Daha önce miui 12 sürümünü ve 12.5.1 sürümünü deneyip beğenmemiştim. Şimdi bu sürümü yükledim. Malesef akıcılık hiç beklediğim gibi değil. Animasyon kasmaları, takılmalar ve uygulama açılışında gecikmeler mevcut. miui 11.0.7 sürümünde sadece animasyon kasma sorunu vardı. Ama bu sürüm sanki telefonu bayağı hantallaştırmış gibi hissettiriyor. Bir süre kullanmaya devam edeceğim. Yapmam gereken bir ayar var mı?

Cemdede

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Otobüs Kaptanı
Konular
76
Selamlar. Ben uzun süredir 11.0.7 sürümünde bekliyordum. Daha önce miui 12 sürümünü ve 12.5.1 sürümünü deneyip beğenmemiştim. Şimdi bu sürümü yükledim. Malesef akıcılık hiç beklediğim gibi değil. Animasyon kasmaları, takılmalar ve uygulama açılışında gecikmeler mevcut. miui 11.0.7 sürümünde sadece animasyon kasma sorunu vardı. Ama bu sürüm sanki telefonu bayağı hantallaştırmış gibi hissettiriyor. Bir süre kullanmaya devam edeceğim. Yapmam gereken bir ayar var mı?
format data yaptınız değil mi ilk kurulumdan sonra telefonu resetlemeden yapmadı iseneniz yapıp öyle deneyim kimse o şikayeleri yazmadı şimdiye kadar

kurt2016

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hıdır kurt
Cihazım
erkek
Konular
2
MIUI 13 beta linki var mı arkadaslar çin rom da olur

MuRo123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi5
Konular
0
format data yaptınız değil mi ilk kurulumdan sonra telefonu resetlemeden yapmadı iseneniz yapıp öyle deneyim kimse o şikayeleri yazmadı şimdiye kadar
Yaptım ama dediğim gibi hala kasmalar bariz var. Özellikle uygumaları açarken geç açıyor. Mesela whatsapp tıklıyorum yarım saniye gecikme ile animasyon geliyor. Aşağı yukarı menüde gezerken de hissediliyor. 11.0.7 de daha az kasıyordu. Ama onda da animasyon kasmaları ara sıra oluyordu.

experuz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Note9 Pro
Konular
9
Yaptım ama dediğim gibi hala kasmalar bariz var. Özellikle uygumaları açarken geç açıyor. Mesela whatsapp tıklıyorum yarım saniye gecikme ile animasyon geliyor. Aşağı yukarı menüde gezerken de hissediliyor. 11.0.7 de daha az kasıyordu. Ama onda da animasyon kasmaları ara sıra oluyordu.
Çok eski rom hala nası kullanabiliyorsunuz anlamadım

Üst Alt