Hocam zaten güvenlik güncellemesiydiRomu kurdum miui 13.0.1 den bir farkı yok aynı ekstra bi özellik gelmemiş.
Hocam miui 13le bir çok şey bahşetti bizlere xiaomi ama çoğu hala gelmedi miui 13.0.5 sürümü kurulu fakat hala yok.Hocam zaten güvenlik güncellemesiydi
Hocam cihaz geç MIUI 13 güncellemesi aldığından olabilir cihaz 13 güncellemesi alırken Xiaomi MIUI 14 sürümünü geliştiriyordu bu cihaz 14 sürümünü alırsa bazı yeni özellikler alır diye umuyorum yani benim düşüncem böyle inşallah alır.Hocam miui 13le bir çok şey bahşetti bizlere xiaomi ama çoğu hala gelmedi miui 13.0.5 sürümü kurulu fakat hala yok.
Şimdi miui 14.0.1 geliyor ondada sadece güvenlik güncellemesi gelir başka bişi olmaz.
3 hafta önce Eu 13.01 den geçmiştim fastboot ile sıkıntı yok ama pil neden bilmiyorum forumdaki diğer kullanıcılara göre biraz daha az dayanıyor.Hayır hocam fastboot rom kurduğum için rom kurulurken herşeyi biçimlendiriyor oyuzden ekstradan reset yapmadım
Telefonun sarjina vs aşırı dikkat ediyordum guncellememistim bundan önceki versiyonu duruyordu sonra bir gun Can sıkıntısından şunu güncelleyimde dedim guncelledim yogunluktan da farkinda değilim bir kac gundur telefonu aşırı kullanmaya baslayinca anladim.pil rezalet olmus 11 saat giden pil 8 e düşmüş aşırı hızlı bitiyor. Akli olan bu guncellemeyi yapmasin hiçbir artısı yok.3 hafta önce Eu 13.01 den geçmiştim fastboot ile sıkıntı yok ama pil neden bilmiyorum forumdaki diğer kullanıcılara göre biraz daha az dayanıyor.
Fastboot olarak yükledim herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Piyasadaki çoğu rom'u denedim en güzeli endonezya sürümü.Hocam geçen gün kurdum berbat ötesi rom olmuş aşırı kasıyor bilginiz olsun
teşekkürler pirimTeşekkür ederim.
Temiz kurulum yapıp arkaplan uygulamalarını elden geçirirseniz sorun yaşamazsınız. Pil 1 gün götürüyor bu arada.
dört gözle bekliyoruz hocamMıuı 14 ü de yayınlanmış, Endonezya romu, link i paylaşsanız da indirsek