Teşekkür ederim hocam sağolunDaha fazla kullanıcımıza erişebilmesi için konuyu sabit okunlar arasına aldım hocam. Paylaşım için teşekkürler.
NFC varnfc varmi cod yada pubg deneyen varmi miu 12 de acayip isinma ve kasma oldu
Sağolun hocamEmeğine sağlık.
Kısa bir süre kullandım bir sorun ile karşılaşmadım hocamBu romu kullanan var mı? Memnun musunuz?
bunu duymak sevindirdi. TeşekkürlerSağolun hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kısa bir süre kullandım bir sorun ile karşılaşmadım hocam
Sağolun hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kısa bir süre kullandım bir sorun ile karşılaşmadım hocam
bende miui 12 kullandim 10 ve 11 e gore isinma sorunu oldu(cod mobile) 13 denemedim bunu tavsiye edermisiniz 11 e doneyim mibunu duymak sevindirdi. Teşekkürler
13.05 günlük kullanımda bir sıkıntısı yok ama cod mobil de cihazı ısındırır yapacak bir şey yok be abi, iyi soğutmalı olmadığı sürece her cihaz ısınır. Miui 12 ailesinde 12.5 enhanced dışında iyi değil bence. Miui 12 TR romun bütün sürümlerini kullandım 12.5.4 (TR-Endonezya kullandım ben) harika ona bakabilirsiniz.bende miui 12 global kulland
bende miui 12 kullandim 10 ve 11 e gore isinma sorunu oldu(cod mobile) 13 denemedim bunu tavsiye edermisiniz 11 e doneyim mi
rom u paylaşan arkadasi yorumu nedir ki bu konudaBu romu kullanan var mı? Memnun musunuz?
bu rom u ( cmd ile.mi.yukluyoruz) yoksa.mi flash la.mi..en kolay kurilum nasıl olur ( sd.kart olmadığı.icin soruyorum daha once fox.ile.yuklerken tlf.dosyasina atamamistim rom.u)Evet arkadaşlar birçoğumuzun beklediği Endonezya Rom ( Recovery ) ile karşımızda hayırlı olsun...
Kurulum Ve İndirme Bağlantısı
Aygıt: Redmi Note 9 Pro Endonezya Kod adı: Joyeuse Sürüm: V14.0.1.0.SJZIDXM Dal: Kararlı Beta Tür: Recovery Yayın Tarihi: 2023-03-31 Paket ismi: miui_JOYEUSEIDGlobal_V14.0.1.0.SJZIDXM_d7566ea157_12.0.zip
#Rom Açıklaması
[Sistem] Android Güvenlik Düzeltme Eki Mart 2023'e güncellendi. Arttırılmış sistem güvenliği. [Daha fazla özellik ve iyileştirme] Ayarlar'da arama artık daha gelişmiş. Sonuçlardaki arama geçmişi ve kategoriler ile artık her şey çok daha net görünüyor.
#Kurulum
*İndirdiğiniz zip dosyasını SD karta atıp (twrp/orangefox) ile Flashlayın. Temiz kurulum için (format data / wipe işlemlerini yapmanızı öneririm )
#İndirme Bağlantısı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir