- Adım
- Android
- Cihazım
- .
- Konular
- 9
Redmi Note 9 Pro için hangi MIUI sürümü ve hangi ülke ROM.
Custom ROM önermeyin lütfen
Custom ROM önermeyin lütfen

Endonezya 12.5.2 Yıldırım gibi hızlı, onun dışında 13.05 yine Endonezya. Pil açısından 12.5.2 daha iyi tabi ki.Redmi Note 9 Pro için hangi MIUI sürümü ve hangi ülke ROM.
Custom ROM önermeyin lütfen![]()
12.5.2 de NFC Çalışıyor mu ?Endonezya 12.5.2 Yıldırım gibi hızlı, onun dışında 13.05 yine Endonezya. Pil açısından 12.5.2 daha iyi tabi ki.
denemedim, benim cihazda sensör sorunu olduğundan dolayı sensöre bakıp bi üst sürüme geçtim.12.5.2 de NFC Çalışıyor mu ?
Bi ara denemiştim çalışıyordu şimdi 14 deyim benimde 12.5 geçesim var birkaç gündür12.5.2 de NFC Çalışıyor mu ?
Sorma ya bende 14 kullanıyorum ama telefon iyice sapıtmaya başladı git gide kontrol edemiyorum. 12 ye geciyorumBi ara denemiştim çalışıyordu şimdi 14 deyim benimde 12.5 geçesim var birkaç gündür
Düzenleme yapamadım o yüzden buradan devam edeceğim,rom gayet stabil. Akıcılıktan yana bir sıkıntı görmedim henüz. Zaten 14 sürümü de bunun üstüne kurulu. Sadece genişleyen klasör özelliğini eklemişler. Bir de pil açısından 12.5 kadar değil.13.05 iyidir. Android sürümü açısından da sıkıntı çekmezsiniz. 13.04 ün temizlenmiş hali
12.5.2 flashlamaya çalışıyorum olmuyor (fastboot) bakalım sonumuz ne olacakDüzenleme yapamadım o yüzden buradan devam edeceğim,rom gayet stabil. Akıcılıktan yana bir sıkıntı görmedim henüz. Zaten 14 sürümü de bunun üstüne kurulu. Sadece genişleyen klasör özelliğini eklemişler. Bir de pil açısından 12.5 kadar değil.