Yardım Redmi note 9 pro Hat hatasi

Berkeyalcnky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
RedmiNote10 Pro
Konular
29
Merhaba miui 12 güncellemesi aldıktan sonra abimin telefonunda hat sorunu oluştu telefonu yeniden başlatınca veya kendi kendine bazen ınternet E ye düşüyor format attım ve başka hat taktiğim halde aynı sorun devam ediyor 40 dakika sonra düzeliyor bu sürede birisi ararsa da ulaşamıyor kendisine servise göndermeden yapabileceğim birşey varsa lütfen söyleyin bootloader kilitli

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Merhaba miui 12 güncellemesi aldıktan sonra abimin telefonunda hat sorunu oluştu telefonu yeniden başlatınca veya kendi kendine bazen ınternet E ye düşüyor format attım ve başka hat taktiğim halde aynı sorun devam ediyor 40 dakika sonra düzeliyor bu sürede birisi ararsa da ulaşamıyor kendisine servise göndermeden yapabileceğim birşey varsa lütfen söyleyin bootloader kilitli
Hocam yapacagınız bişey yok maalesef servise göndersenizde bişey yapamazlar mıuı 12 suan anda note 9 proda baya sıkıntı çıkarıyor yapcak birşey yok kilit açık olsa mıuı 11 dönün dicem ama kilit kapalı

Berkeyalcnky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
RedmiNote10 Pro
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yapacagınız bişey yok maalesef servise göndersenizde bişey yapamazlar mıuı 12 suan anda note 9 proda baya sıkıntı çıkarıyor yapcak birşey yok kilit açık olsa mıuı 11 dönün dicem ama kilit kapalı
Sizde de aynı sorun var mı abimin telwfonun da bootloader kapalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hat çekmiyor gibi gösteriyor ama aynı operatör kullanıyoruz benim 4.5 G .
Yeniden başlatınca veya kendi kendine gidiyor ınterneti E ye düşüyor sanki çekmiyor gibi ama çekiyor

Bu sebeple arayanlar ulaşamıyor veya ınternet E gibi çektiği için ınternete giremiyor

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Sizde de aynı sorun var mı abimin telwfonun da bootloader kapalı

Hat çekmiyor gibi gösteriyor ama aynı operatör kullanıyoruz benim 4.5 G .
Yeniden başlatınca veya kendi kendine gidiyor ınterneti E ye düşüyor sanki çekmiyor gibi ama çekiyor

Bu sebeple arayanlar ulaşamıyor veya ınternet E gibi çektiği için ınternete giremiyor
Hocam ben eu rom kullanıyorum benim cihazın kilidi açık custom rom kullanıyorum stock rom bana pek hitap etmiyor ama dediğim gibi yeni gelen güncelleme ile sorununuz çözülecektir

Berkeyalcnky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
RedmiNote10 Pro
Konular
29
Hocam ben eu rom kullanıyorum benim cihazın kilidi açık custom rom kullanıyorum stock rom bana pek hitap etmiyor ama dediğim gibi yeni gelen güncelleme ile sorununuz çözülecektir
Teşekkür ederim sizce ne zamana gelir yeni bir güncelleme çünkü gerçekten sıkıntılı arayanın ulaşamaması

Bende kendim mi 6 kullanıyorum eu yu seviyorum ama abim kilidi açmak istemediği için dokunamiyorum o konuda

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Teşekkür ederim sizce ne zamana gelir yeni bir güncelleme çünkü gerçekten sıkıntılı arayanın ulaşamaması

Bende kendim mi 6 kullanıyorum eu yu seviyorum ama abim kilidi açmak istemediği için dokunamiyorum o konuda
Hocam güncelleme ne zaman gelir bilmiyorum ama su süreçte beklemekten başka çare yok

Berkeyalcnky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
RedmiNote10 Pro
Konular
29
Hocam güncelleme ne zaman gelir bilmiyorum ama su süreçte beklemekten başka çare yok
Acaba betaya geçirsem en azından hata düzelmiştir belki ama ileride stabile kilidi açmadan tekrar geçirebilir miyim.sizce

Üst Alt