Yardım Redmi Note 9 Pro Güncelleme Sonrası Hatalar

Blodorn25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global TR Stabil 12.0.1
Telefon Modeli
Redmi note 9 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Cihazımı MIUI 12.0.1 Android 11 güncellemesine yükselttim. Fakat ne olduysa güncellemeden sonra telefon aşırı kasmaya arayüzde takılmaya ve sd kartı okumada sorun yaşadı. Sd kartta sorun vardır diye çıkardım hala aynı sorunlar devam ediyor. Whatsapp da durumları göremiyorum. Kamera ile fotoğraf çekince kayıt olmuyor. Ekran görüntüsü alırken yeterli depolama alanı yok diyor ama 35 GB boş alan var. Geri bildirimde bulundum fakat alay eder gibi telefonu yeniden başlatın gibi cevap veriyorlar. Cihazım 4 aylık orjinal Turkcell den alınma. Güncellemeden sonra sapıtmaya başladı. TR rom kurulu.

mudblood

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mudblood
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
8
Bende bu güncellemeyi yapınca telefonum çok yavaşladı şarjım hızlı bitiyor ve galerideki bazı fotoğrafları görüntülemiyor. Çözümünü bulabildiniz mi?

Oyla:

Blodorn25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
3
Dahili hafıza sorunu veya galeri sorunu varsa sebebi yeni gelen "İş modu" özelliği. Bu modu kapattiginizda veya açtığınızda bug oluyor ve galeri dahili depolama sorunları ortaya çıkıyor. Bu modu kapatıp telefonu yeniden başlatın ve kesinlikle aktif etmeyin sorun ortadan kalkıyor. Kasma ve arayüz performans düşüşüne yapacak bisey yok malesef. Ben yeni gelecek güncellemelerden de umutlu değilim.

Oyla:

mudblood

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mudblood
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
8
Dahili hafıza sorunu veya galeri sorunu varsa sebebi yeni gelen "İş modu" özelliği. Bu modu kapattiginizda veya açtığınızda bug oluyor ve galeri dahili depolama sorunları ortaya çıkıyor. Bu modu kapatıp telefonu yeniden başlatın ve kesinlikle aktif etmeyin sorun ortadan kalkıyor. Kasma ve arayüz performans düşüşüne yapacak bisey yok malesef. Ben yeni gelecek güncellemelerden de umutlu değilim.
dediğiniz şey işletme modu mu çünkü başka bir mod gözükmüyor ayarlarda. İşletme moduysa aktif bile etmedim

Oyla:

Blodorn25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
3
dediğiniz şey işletme modu mu çünkü başka bir mod gözükmüyor ayarlarda. İşletme moduysa aktif bile etmedim
Hayır işletme modu değil. Yeni güncelleme ile kontrol merkezini aşağı kaydırınca çanta simgesi var iş modu olarak geçiyor ismi o açıksa kapat ve telefonu yeniden başlat o modu tekrar açma. Açınca yine buga giriyor. İş modu ayarlarda yok sadece kontrol merkezinde var aşağı kaydır 12.0.1 sürümündeysen çanta simgesini görürsün zaten.

Oyla:

mudblood

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mudblood
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
8
Hayır işletme modu değil. Yeni güncelleme ile kontrol merkezini aşağı kaydırınca çanta simgesi var iş modu olarak geçiyor ismi o açıksa kapat ve telefonu yeniden başlat o modu tekrar açma. Açınca yine buga giriyor. İş modu ayarlarda yok sadece kontrol merkezinde var aşağı kaydır 12.0.1 sürümündeysen çanta simgesini görürsün zaten.
Kontrol merkezine baktım fakat öyle bir mod mevcut değil.

Oyla:
Üst Alt