Yardım Redmi Note 9 Pro Güncelleme Sonrası Hatalar

Blodorn25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global TR Stabil 12.0.1
Telefon Modeli
Redmi note 9 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Cihazımı MIUI 12.0.1 Android 11 güncellemesine yükselttim. Fakat ne olduysa güncellemeden sonra telefon aşırı kasmaya arayüzde takılmaya ve sd kartı okumada sorun yaşadı. Sd kartta sorun vardır diye çıkardım hala aynı sorunlar devam ediyor. Whatsapp da durumları göremiyorum. Kamera ile fotoğraf çekince kayıt olmuyor. Ekran görüntüsü alırken yeterli depolama alanı yok diyor ama 35 GB boş alan var. Geri bildirimde bulundum fakat alay eder gibi telefonu yeniden başlatın gibi cevap veriyorlar. Cihazım 4 aylık orjinal Turkcell den alınma. Güncellemeden sonra sapıtmaya başladı. TR rom kurulu.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Oyla:

Blodorn25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hard Reset deneyebilirsiniz.
Denedim yine aynı malesef. Telefon kendi depolama alanını görmüyor yeniden başlatınca düzeliyor ama sonra yine aynı oluyor ve sorunlar devam ediyor.

Oyla:

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Denedim yine aynı malesef. Telefon kendi depolama alanını görmüyor yeniden başlatınca düzeliyor ama sonra yine aynı oluyor ve sorunlar devam ediyor.
Hocam garantiye verin o zaman.Madem alay ediyorlar yapmak zorundalar.Tantana yaparlarsa hayırdır garantiyi boşuna mı sağladınız dersiniz nolacak.

Oyla:

Blodorn25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
3
Hocam garantiye verin o zaman.Madem alay ediyorlar yapmak zorundalar.Tantana yaparlarsa hayırdır garantiyi boşuna mı sağladınız dersiniz nolacak.
Garantiye verince malum yazılım atıp geri yolluyorlar. Başka bi iş bildikleri yok. Paranla rezil olmak bu oluyor malesef. Bir daha da bu rezil xiaomiyi almayı düşünmüyorum. Güncelleme ile telefon bozan bir firma olarak aklımda kalacak hep. Rom atmayı düşünüyorum ama yeterli bilgim tecrübem yok hepten kaybetmek istemiyorum telefonu. Yep yeni cihazla düştüğümüz hale bak. Güncelleme bekleyecem mecbur.

Oyla:

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Garantiye verince malum yazılım atıp geri yolluyorlar. Başka bi iş bildikleri yok. Paranla rezil olmak bu oluyor malesef. Bir daha da bu rezil xiaomiyi almayı düşünmüyorum. Güncelleme ile telefon bozan bir firma olarak aklımda kalacak hep. Rom atmayı düşünüyorum ama yeterli bilgim tecrübem yok hepten kaybetmek istemiyorum telefonu. Yep yeni cihazla düştüğümüz hale bak. Güncelleme bekleyecem mecbur.
Rom atarsanız cihaz garanti dışı kalır.

Oyla:

Erayflr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray Filar
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
27
Xiaomi bin ADB fastboot uygulaması olması lazım TR android 10 romunu kurun sürüm düşürmüş olacaksınız garantiden çıkması için de bir sebep olmayacaktır çünkü Xiaominin orijinal romu sadece sürüm düşürüyorsunuz

Oyla:

Blodorn25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
3
Xiaomi bin ADB fastboot uygulaması olması lazım TR android 10 romunu kurun sürüm düşürmüş olacaksınız garantiden çıkması için de bir sebep olmayacaktır çünkü Xiaominin orijinal romu sadece sürüm düşürüyorsunuz
Nasıl yapılır nasıl kullanılır hiç tecrübem yok. Açıkçası cihazın bozulmasından da korkuyorum.

Oyla:

Erayflr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray Filar
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
27
Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
-Telegram bağlantısı silindi- telegram kanalına katılın Zekeriya hocam size yardımcı olacaktır KURTOGLU-
Hocam, lütfen forumda Telegram bağlantısı atmayınız. Forum Kuralları gereği yasaktır. Eğer çözüm varsa Forum'dan veya başka bir siteden paylaşmanızı öneririz.

Oyla:
Üst Alt