Yardım Redmi Note 9 Pro güncelleme sonrası bootloop

Pilliero33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berk
Cihazım
RedmiNote9Pro
Konular
1
Bugün telefonda bildirim geldi MIUI güncellemesi yaptım TWRP'ye girdi ordanda birşeyler yaptı sonra telefona restart attı, redmi yazısında bootloop yapıyor şuan. Bende kilit tuşu ile ses açma tuşuna 10 saniye basılı tuttum. TWRP ekranındayım TWRP sürümü TWRP-3.4.1B-0530 for Redmi Note 9S --by wzsx150 yazıyor. Lütfen telefonu açmama yardım edin içinde çok önemli fotoğraflar var.

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ege
Cihazım
Aurora/14 Ultra
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Bugün telefonda bildirim geldi MIUI güncellemesi yaptım TWRP'ye girdi ordanda birşeyler yaptı sonra telefona restart attı, redmi yazısında bootloop yapıyor şuan. Bende kilit tuşu ile ses açma tuşuna 10 saniye basılı tuttum. TWRP ekranındayım TWRP sürümü TWRP-3.4.1B-0530 for Redmi Note 9S --by wzsx150 yazıyor. Lütfen telefonu açmama yardım edin içinde çok önemli fotoğraflar var.
hangi redmi note 9 pro sizin cihaz? Bi' hint modeli(avrupadaki 9s/curtana) var bide avrupa modeli(joyeuse) var. Resimleri bir ihtimal twrp/orange fox ile kurtarma olasılığınız mevcut.

Pilliero33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berk
Cihazım
RedmiNote9Pro
Konular
1
Nasıl anlayabilirim avrupa veya hint modeli olduğunu telefonun arkasındaki model numarasını googleye yazınca rupi fiyat biçiminde telefonlar çıkıyor. Hint modeli mi oluyor böyle olunca?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Install bölümü böyle. Umarım kurtarabilirim fotoğrafları çok değerli fotoğraflarım var.

Ekli dosyalar

• 20230319_170216[1].jpg
    20230319_170216[1].jpg
    1.018,9 KB · Görüntüleme: 10
  • 20230319_170223[1].jpg
    20230319_170223[1].jpg
    2 MB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ege
Cihazım
Aurora/14 Ultra
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Nasıl anlayabilirim avrupa veya hint modeli olduğunu telefonun arkasındaki model numarasını googleye yazınca rupi fiyat biçiminde telefonlar çıkıyor. Hint modeli mi oluyor böyle olunca?

Install bölümü böyle. Umarım kurtarabilirim fotoğrafları çok değerli fotoğraflarım var.
Kameranın orada 48mp yazıyorsa Hint cihazdır
64 ise Avrupa.
Cihazınıza uygun twrp den sonra kurtarma olasılığınız mevcut ama bu konuda tam bilgim yok ne yazık ki. Forumdaki diğer hocalar yardımcı olursa sevinirim.

Bide twrp ye göre 9s.

Shenva

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi K60
Konular
12
Dosyalar maalesef şifrelenmiş görünüyor. Kurtarmanız çok zor, ama belki bir bilen vardır.

Sırf bu şifreleme sebebiyle benimde 4 senelik fotoğraf kaybım var. Maalesef kurtaramadım.

Pilliero33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berk
Cihazım
RedmiNote9Pro
Konular
1
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu videoda note 8 için yapmış. Yorumlarda sadece note 8 için diyor. Note 9 pro için hangi sürüm veya modlu twrp indirmeliyim.

KrakoW

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 11 +
Meslek
Öğrenci
Konular
148
Yaptığınız güncellemenin sürümünü hatırlıyorsanız bilgisayardan fastboot sürümünü indirip içindeki boot.img dosyasını telefonda SD kart varsa SD karta atıp twrp üzerinden yükleyin.

Pilliero33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berk
Cihazım
RedmiNote9Pro
Konular
1
Yaptığınız güncellemenin sürümünü hatırlıyorsanız bilgisayardan fastboot sürümünü indirip içindeki boot.img dosyasını telefonda SD kart varsa SD karta atıp twrp üzerinden yükleyin.
Bunu yaparsam fotoğrafları kurtarabilir miyim?

Pilliero33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berk
Cihazım
RedmiNote9Pro
Konular
1
Dün telefon tamircisine gittim telefonu açtı. Fotoğrafları kurtardım. Yardım eden herkese teşekkürler.

Üst Alt