- Adım
- Murat
- Cihazım
- Redmi note 3
- Konular
- 2
Arkadaşlar merhaba, şarj ve akıcılık açısından hangi 12.5... kararlı romu önerirsiniz?
Genellikle Endonezya romları daha sorunsuz olur, diğer arkadaşlarında yorumlarını bekleyebilirsiniz.Arkadaşlar merhaba, şarj ve akıcılık açısından hangi 12.5... kararlı romu önerirsiniz?
Yanıtınız için teşekkür ederim. Ben de kararsız kaldım; Türkiye kararlı mı, Endonezya kararlı mı yoksa Global kararlı mı diye.Genellikle Endonezya romları daha sorunsuz olur, diğer arkadaşlarında yorumlarını bekleyebilirsiniz.
MIUI 12.5 - Redmi Note 9 Pro (Joyeuse) Endonezya Kararlı Rom V12.5.2.0.RJZIDXM İndirme Bağlantıları
Redmi Note 9 Pro (Joyeuse) Endonezya Kararlı Rom V12.5.2.0.RJZIDXM Güncelleme ve Kurulum Yöntemleri 1:OTA Yolu ile Yazılımın Size Ulaşmasını Bekleyebilirsiniz.Dosyayı İndirip Sistem Güncelleyici Üzerinden Kurabilirsiniz 2:Aşağıda Bulunan Recovery İndirme Bağlantısı Üzerinden Zip Uzantılı...forum.miuiturkiye.net
Hocam çok mecbur değilsem ve başka alternatifimde yoksa o zaman cihazıma tr ve global rom yüklerim. Onun haricinde stock rom yükleyeceksem endonezya romdan başkasını kurmam.Yanıtınız için teşekkür ederim. Ben de kararsız kaldım; Türkiye kararlı mı, Endonezya kararlı mı yoksa Global kararlı mı diye.
Teşekkür ederim. O zaman en iyisi TR rom kurmak.Hocam çok mecbur değilsem ve başka alternatifimde yoksa o zaman cihazıma tr ve global rom yüklerim. Onun haricinde stock rom yükleyeceksem endonezya romdan başkasını kurmam.
Cihazi uzun zamandir kullanıyorum en iyisi , en sağlıklısı ve en sorunsuz rom endonezya romu.Teşekkür ederim. O zaman en iyisi TR rom kurmak.
Öneriniz için teşekkür ederim. Dün gece TR rom kurdum. Bir süre kullandıktan Endonezya romu kuracağım. Hangi Endonezya romu önerirsiniz?Cihazi uzun zamandir kullanıyorum en iyisi , en sağlıklısı ve en sorunsuz rom endonezya romu.
12.5.2.0 suan gayet iyi ve akıcı bir cok rom denedim aosp vs ama hicbiri stabil calismiyor en iyisi bu şuanda .Öneriniz için teşekkür ederim. Dün gece TR rom kurdum. Bir süre kullandıktan Endonezya romu kuracağım. Hangi Endonezya romu önerirsiniz?