- Adım
- Resul
- Cihazım
- redmi Note 9 pr
- Konular
- 13
bu EEA değil mi..eu ile eea arasinda fark var dimiEU nun en son güncellemesi bu. Salı günü çıkmıs
bu EEA değil mi..eu ile eea arasinda fark var dimiEU nun en son güncellemesi bu. Salı günü çıkmıs
Eu rom ve EEA farklı .EEA, EU diye biliyorum ben
TWRP de install etmeye çalışıyorum EU Room u, fakat "This package is for "joyeuse" devices, this is a "curtana" diye hata veriyor. devam etmiyor.
Aida64 uygulamasından baktım , joyeuse yazıyor ama. Neden böyle hata veriyor olabilir. sezer1907[/USka
[/QUOTE]
Dostum sen curtana twrpsi kurmuşsun orangefox miatoll twrp yükle öle deme sorun çözülecektir metindede dediği gibi cihazın curtana diyor curtana twrpsi olduğu içinİmei li cihazım var, hangi dosyayı indirip nasıl kurmam gerekli acaba?
Ses ve Güç düğmesi menüsünden (RTP gibi birşeydi sanırım) mı yapmam lazım?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
1:OTA Yolu ile Yazılımın Size Ulaşmasını Bekleyebilirsiniz.Dosyayı İndirip Sistem Güncelleyici Üzerinden Kurabilirsiniz.
2:Aşağıda Bulunan Recovery İndirme Bağlantısı Üzerinden Zip Uzantılı Dosyayı İndirip Sistem Güncelleyici Üzerinden Kurabilirsiniz
Recovery ROM İndirme Bağlantısı:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
OTA İndirme Bağlantısı:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
Hiçbir tuş çalışmıyor dediğim twrp ekraniymis o çıkarsa ne yapmalıyım?Merhabalar imeili redmi note 9 pro telefonum var bayadır v12.5.5.0.rjzmixm güncellemesi diye bildirim var. Bı ara yine çıkıyordu ve telefona uzun süre girmedigim zamanlarda ilginç bı ekran açılıyordu hiçbir yan tuş calismicak şekilde. Telefonlar hakkında bilgim yok onun için salağa anlatır gibi şu güncellemeden nasıl kurtulacağımı anlatabilir misiniz
Merhabalar imeili redmi note 9 pro telefonum var bayadır v12.5.5.0.rjzmixm güncellemesi diye bildirim var. Bı ara yine çıkıyordu ve telefona uzun süre girmedigim zamanlarda ilginç bı ekran açılıyordu hiçbir yan tuş calismicak şekilde. Telefonlar hakkında bilgim yok onun için salağa anlatır gibi şu güncellemeden nasıl kurtulacağımı anlatabilir misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hiçbir tuş çalışmıyor dediğim twrp ekraniymis o çıkarsa ne yapmalıyım?
Çok teşekkür ederimEğer güncelleme bildirimini iptal etmek istiyorsanız ayarlar/cihazım/m,u, sürümü altından güncelleme ekranına gelip sağ üst köşeden güncelleme bildirimini ve otomatik yüklenmesini kapatın.
Eğer güncellemeyi yapmak istiyorsanız TWRP üzerinden kurulum yapmanız gerekli fakat çok tecrübesiz olduğunuzu söylemişsiniz. Yanınızda bulunan daha tecrübeli birinden destek alarak kurulum yapın