MIUI 12.5 Redmi Note 9 Pro Global (Joyeuse) MIUI 12.5 Avrupa Beta ROM

Maxhonroyan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Max
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Mekaniker
Konular
1
Hocam gerçekten bende bıktığım için beta olmasına rağmen bu sürümü denemeyi göze aldım ama iyiki de yüklemişim hiç pişman değilim
Hocam globale ne zaman gelir onu bilmiyorum ama dört gözle bekliyorum
Hocam bootlader'e giriştim artık verdim emri 168 saat çekti. Gerçekten bu sürümü kullanmak baş belası oldu. Okuyan arkadaşlar olursa 12.0.1.0 dan uzak durmak iyidir. Sırf bu iş için twrp falan öğrendik eu roma geçiyoruz artık.

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Hocam bootlader'e giriştim artık verdim emri 168 saat çekti. Gerçekten bu sürümü kullanmak baş belası oldu. Okuyan arkadaşlar olursa 12.0.1.0 dan uzak durmak iyidir. Sırf bu iş için twrp falan öğrendik eu roma geçiyoruz artık.
Hocam bootloader kilidi aciyorsaniz tavsiyem MIUI 12.5 Avrupa versiyonu yüklemeniz eu rom da şuan için 12.0.4 versiyonu var o da çok güzel değil ben 12.5 i çok sevdim tek eksiği play protect hatası vermesi bu sizin için önemli değilse bu sürümü yükleyin şarj performansi çok güzel 8 saat ekran süresi aldım ancak eu rom da bu mümkün değil

Maxhonroyan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Max
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Mekaniker
Konular
1
Hocam bootloader kilidi aciyorsaniz tavsiyem MIUI 12.5 Avrupa versiyonu yüklemeniz eu rom da şuan için 12.0.4 versiyonu var o da çok güzel değil ben 12.5 i çok sevdim tek eksiği play protect hatası vermesi bu sizin için önemli değilse bu sürümü yükleyin şarj performansi çok güzel 8 saat ekran süresi aldım ancak eu rom da bu mümkün değil
Peki hocam Eu 12.5.1 geldiği zaman ne yapacağız tekrar telefonu sıfırlamak mı gerekecek? Daha çıkmadığı için performansı bilmiyoruz gerçi.

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Peki hocam Eu 12.5.1 geldiği zaman ne yapacağız tekrar telefonu sıfırlamak mı gerekecek? Daha çıkmadığı için performansı bilmiyoruz gerçi.
Evet hocam sıfırlamak gerekir ancak global de 12.5 çıkmadan eu rom da da çıkmıyor zaten hem eu 12.0.4 ün akıcılık tarafında global 12.0.1 den farkı olduğunu zannetmiyorum ama tercih sizin normalde ben eu kullanan ve seven birisiyim ancak eu 12.0.4 beğenmedim şuan performans olarak global eea 12.5 eu 12.0
4 den daha iyi geldi bana ama tercih sizin hocam

9 Pro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi 9 Pro
Konular
0
Direk Yükleniyor mu ?

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Direk Yükleniyor mu ?
Twrp ile yükleyebilirsiniz Avrupa romu kullanıyorsanız veri kaybetmeden yükleyebilirsiniz ancak Avrupa romu kullanmıyorsanız verileriniz silinecegi den dolayı yüklemeden önce mutlaka yedek almanız gerekir

Safranbeg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Safranbeg A.
Cihazım
Note 9s
Konular
2
An itibariyle hindistan ve Endonezya romlarıda 12.5.1 aldı yanlış anlamadı isem.

d.seyitali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Seyitali
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
15
Romda mevcut hata sorun varmı ona göre geçiş yapacağım

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Romda mevcut hata sorun varmı ona göre geçiş yapacağım
2 haftadır kullanıyorum bir hata ile karşılaşmadım ancak play store lisans hatası veriyor haricinde bir hata ile karşılaşmadım

Üst Alt