MIUI 12.5 Redmi Note 9 Pro EU V12.5.2.0 RJZMIXM

Overextending

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
29

Redmi Note 9 Pro EU V12.5.2.0 RJZMIXM

images.jpeg

Güncelleme ve Kurulum Talimatları

1- OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2- Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp / Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3- Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise TWRP veya OrangeFox yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Recovery ROM

Bilgilendirme
* EU custom romdur.
* Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.

Son düzenleme:

d.seyitali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Seyitali
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
9
Deneyen arkadaşlar rica etsem iyi kötü yorumları yazabilir mi? Bir de tr 12.5 bl açık twrp root yok twrp yüklemeye çalışan arkadaşlar sorun yaşamış sanırım a11 de bunun için hangi konuyu tavsiye edersiniz.

Overextending

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
29
Deneyen arkadaşlar rica etsem iyi kötü yorumları yazabilir mi? Bir de tr 12.5 bl açık twrp root yok twrp yüklemeye çalışan arkadaşlar sorun yaşamış sanırım a11 de bunun için hangi konuyu tavsiye edersiniz.
Twrp önermem orangefox kullanarak yükle.

Son düzenleme:

d.seyitali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Seyitali
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
9
Twrp de dosyalar şifreli gözüküyor deniliyor sd karttan orange fox yükleyince sorun çözülüyor mu? Birde romda yeniden başlatma sorunu var mı pil durumu nasıl memnun musunuz? Çok fazla soru soruyorum kusura bakmayın sürekli yedek alıp rom değiştirmek istemiyorum tek seferde geçeyim bir daha uğraşmayayım.

Overextending

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
29
Twrp de dosyalar şifreli gözüküyor deniliyor sd karttan orange fox yükleyince sorun çözülüyor mu? Birde romda yeniden başlatma sorunu var mı pil durumu nasıl memnun musunuz? Çok fazla soru soruyorum kusura bakmayın sürekli yedek alıp rom değiştirmek istemiyorum tek seferde geçeyim bir daha uğraşmayayı.yeni yukledim ve baya akıcı onu belirteyim. pil konusunda pek fazla şey söylemek mümkün değil zaman lazım.
twrp üzerinden hard reset at ardından sd kart üzerinden orangefox kur sorunun çözülür bende bu hata ile karşı karşıya kalmıştım. pil konusund pek birşey soylemek mumkun değil henuz rom çok yeni fakat akıcı oldugunu belirteyim.

d.seyitali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Seyitali
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
9
Son ricam orange fox uygun link paylaşabilir misin? Birde cihaz yurt dışı malum işlemli imei de sıkıntı olur mu?

Overextending

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
29
yurt dışı cihazlarda yedek almayı öneriyorlar birkaç konu araştırarak öğrene bilirsin o konuda bir fikrim yok.

d.seyitali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Seyitali
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
9
yurt dışı cihazlarda yedek almayı öneriyorlar birkaç konu araştırarak öğrene bilirsin o konuda bir fikrim yok.
Çok teşekkür ederim hayırlı geceler.

Üst Alt