Yardım Redmi Note 9 pro ERROR:7 block.map güncelleme hatası

maynafiesta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
note 9 pro
Konular
3
Note 9 pro modelini ayarlar > telefon sekmesinden güncelle dediğimde güncellemeyi indiriyor ve kendisi telefonu kapatıp güncellemeye başladığında bu hatayı alıyorum. Bootloader, Fastboot, Recovery felan çok hakim değilim. Son sürüm olan 11.0.6 gelmeden önceki güncellemeyide yüklemiyordu yine. Bu hatayı googleda 1 aydır kurcalıyorum ama pek anlayamadım.

Mevcut sürüm : MIUI 11.0.3 Global Kararlı QJZEUXM
Yüklemeye çalıştığım : MIUI 11.0.6 QJZEUXM
Aldığım error :
Updater process ended with ERROR: 7
Error installing zip file '@/cache/recovery/block.map'
Done processing script file
MTP Enabled
Failed to unmount '/system_root' (Device or resource busy)

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Hocam cihazınız büyük ihtimalle yurtdışı IMEI kayıtlı bir cihaz ve içerisinde twrp yüklü. Bu yüzden ayarlar menüsündeki güncelleyiciden güncelleme yapmaz. Telefonunuz için uygun olan sürümü indirip cihaz hafızasına atıp telefonu kapattıktan sonra güç tuşu ve ses açma tuşuna twrp ekranı gelene kadar basılı tutun. Ardından instale tıklayın. İndirdiğiniz dosyayı seçin ve oku sağa kaydırın. İndirdiğiniz romun şu anda telefonda olan romun güncel versiyonu olduğundan emin olun. Farklı romlarda IMEI silinebilir. Farklı bir yolla yapmanız gerekli.

maynafiesta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
note 9 pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cihazınız büyük ihtimalle yurtdışı IMEI kayıtlı bir cihaz ve içerisinde twrp yüklü. Bu yüzden ayarlar menüsündeki güncelleyiciden güncelleme yapmaz. Telefonunuz için uygun olan sürümü indirip cihaz hafızasına atıp telefonu kapattıktan sonra güç tuşu ve ses açma tuşuna twrp ekranı gelene kadar basılı tutun. Ardından instale tıklayın. İndirdiğiniz dosyayı seçin ve oku sağa kaydırın. İndirdiğiniz romun şu anda telefonda olan romun güncel versiyonu olduğundan emin olun. Farklı romlarda IMEI silinebilir. Farklı bir yolla yapmanız gerekli.

imei repair var. Güncellemenin orada olmayacağını şimdi öğreniyorum. güncelleme yüklerken hangi güncellemeyi yüklemeliyim onada emin değilim. twrp note 9s (curtana) in ama cihaz note 9 pro( joyeuse). Bikişi joyeuse (9 pro) twrp si olmadığı için curtana (9s) twrp si yüklenmiş normal bendede böyle dedi. Güncellemeyi neye göre yapmalıyım şuan onu araştırıyorum. Cevabınız için çok teşşkür ederim.

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
imei repair var. Güncellemenin orada olmayacağını şimdi öğreniyorum. güncelleme yüklerken hangi güncellemeyi yüklemeliyim onada emin değilim. twrp note 9s (curtana) in ama cihaz note 9 pro( joyeuse). Bikişi joyeuse (9 pro) twrp si olmadığı için curtana (9s) twrp si yüklenmiş normal bendede böyle dedi. Güncellemeyi neye göre yapmalıyım şuan onu araştırıyorum. Cevabınız için çok teşşkür ederim.
O twrp ile olmaz maalesef hocam. IMEI silinmeden twrp yüklemenin yollarını bulun. Miatol twrp ye bir bakın

Üst Alt