Rom Redmi Note 9 Pro - Endonezya Kararlı Rom V12.0.4.0 QJZIDXM İndirme Bağlantıları

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Evet bu rom u kullanıyorum yaklaşık 2 aydır. Ve Global MIUI 11 i aratıyor bana.
İkisinide kullandim net bir sekilde bu rom 2.5 3 saat daha fazla ekran süresi veriyor ayrica globaldeki donmayi soylemiyorum bile ..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eu 11.07 deneyin ikinci olaeak ise bu rom ön planda

mso

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
12
İkisinide kullandim net bir sekilde bu rom 2.5 3 saat daha fazla ekran süresi veriyor ayrica globaldeki donmayi soylemiyorum bile ..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eu 11.07 deneyin ikinci olaeak ise bu rom ön planda
Gece saat 00:00 da bırakıp sabah 6 gibi telefonu elime aldığımda şarj %97 olarak görüyorum. Bu kadar inmesi normal mi sence hiç bir uygulama açık olmadığı halde.

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Gece saat 00:00 da bırakıp sabah 6 gibi telefonu elime aldığımda şarj %97 olarak görüyorum. Bu kadar inmesi normal mi sence hiç bir uygulama açık olmadığı halde.
Bulunduğunuz bölgede aceba sebeke cekim gücü mü düşük ? Eger sebeke cekiminde sorun yok ise hic normal değil o şarjın düşmesi bende hic düşmüyor , pil de bir sorun olabilir.

mso

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
12
Bulunduğunuz bölgede aceba sebeke cekim gücü mü düşük ? Eger sebeke cekiminde sorun yok ise hic normal değil o şarjın düşmesi bende hic düşmüyor , pil de bir sorun olabilir.
Pil gayet sağlam yeni ürün baktım sağlığına yerinde. Dediğim gibi MİUİ global sürümünde böyle değildi eminim.

Çekim gücü yerinde İstanbul'un ortasındayım

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Pil gayet sağlam yeni ürün baktım sağlığına yerinde. Dediğim gibi MİUİ global sürümünde böyle değildi eminim.

Çekim gücü yerinde İstanbul'un ortasındayım
Farkli bir rom deneyin hocam ordada böyle sorun yasiyorsaniz pil ile alakalı olabilir.

mso

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
12

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
ROM yüklemek istiyorum da işin bütün ayarları tekrar yapmak gerekecek sırf ona üşeniyorum.
Valla hocam şuan Endonezya romundayim en sağlıklısı Eu 11.07 ile bu geldi hatta bu daha iyi geldi bana hem görsel açıdan hem donma vs yok , genelde diger romlarda %20 altinda kasmaya başlıyordu cihaz özellikle yüksek grafikli oyun vs oynayinca ki fazla oynamam ama denk geldi aşırı kasiyordu bu rom gayet başarılı olmus Xiaomi şaşırtıyor

buluto

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bulut
Cihazım
mi mix
Konular
2
Hocam selamlar. Daha yeni yeni öğreniyorum da 3 tane link var hangisini yüklüyoruz?

pickedusernamesonofa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Sweet
Konular
16
Garantiyi bozmadan kullanmak isterdim bir önceki orijinal Global Rom'u fakat arama kaydı ve mesajlar uygulaması Google'ın olduğu için kaldırdım. Endonezya MIUI 11.0.3 kursam diye düşünüyorum bu ara
Hocam şimdi Endonezya 11.0.3 romunu kurdum mi flash ile.Boşta 3.5 GB ram boş ayrıca oyun deneyimini beğendim. Pil konusu da sizin romu kurup denemeniz lazım

Son düzenleme:

mso

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
12
Hocam şimdi Endonezya 11.0.3 romunu kurdum mi flash ile. Boşta 3.5 GB ram boş ayrıca oyun deneyimini beğendim. Pil konusu da sizin romu kurup denemeniz lazım
USB driver'i nereden indirdiniz? Birde kurulumu aygıt yöneticisinden mi yaptınız?

Üst Alt