Rehber Redmi Note 9 Pro Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

kosekli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
makosekli
Cihazım
note9pro
Konular
1
Telefonun sahibi tarafından kilitlendiği ve unlock işleminin yapılamayacağı belirtilmiş. Telefonun sahibi bu işlemi yaptıysa muhtemelen savcılığa da gitmiştir. Eğer yeni satın aldıysanız derhal iade edin çok başınız ağrır.
bende de benzer bir uyarı cıktı. cihazı sıfır aldım ve bootloader için 7 gün bekleyip unlock yapmaya calıştıgımda yukarıdaki gibi uyarı alıyorum. telefondan mi kilit acma durumu bölümüne cihaz hesap ekle dediğimde cihaz doğrulanamadı . hesabınızda tekrar oturum açın.. uyarısı geliyor. cihazı sıfır aldım satan kişinin savcılığa gideceğini düşünmüyorum sorun ne olabilir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende böyle bir sorun var yardımcı olabilirmisiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende resimdeki gibi bir sorun oldu nasıl çözebilirim bunu veya bu sorun nedir
aynısı bende de cıktı ne yapmam lazım?

cngzhnysl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cengizhan
Cihazım
Redmi Note 9pro
Konular
0
Merhaba arkadaşlar note 9 pro global yurtdışından gelme tel aldim. 1 hafta önce mi hesap ekle kayit yaptım, ama telde sim kart takili kullanmıyorum suan. Bilgisayardan bağlantı yapıp saat almadım. Satıcı 1 hafta sonra biz hallediyoruz dedi sizce sim kart olmadığı için ve pc bağlantısı olmadığı için kilit açılmama durumu olabilir mi?

cngzhnysl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cengizhan
Cihazım
Redmi Note 9pro
Konular
0
Merhaba arkadaşlar note 9 pro global yurtdışından gelme tel aldim. 1 hafta önce mi hesap ekle kayit yaptım, ama telde sim kart takili kullanmıyorum suan. Bilgisayardan bağlantı yapıp saat almadım. Satıcı 1 hafta sonra biz hallediyoruz dedi sizce sim kart olmadığı için ve pc bağlantısı olmadığı için kilit açılmama durumu olabilir mi?

Yok mu bir bilgi verecek arkadaş :( :)

Cemdede

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Otobüs Kaptanı
Konular
76
Arkadaşlar bende vodafonede iken bl kilidi açmak için başvurdum ama istemeyerek başka operatöre geçtik şimdi açmaya çalıştığımda 407 saat yada değişik değişik saatler yazıyor orda yazan saat kadar mı beklemememiz gerekecek

ibrahim281

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
REDMİ NOTE9 PRO
Konular
0
ben arkadaşımda şöyle yapmıştım hat takıp numara ile kayıt başvurusunda bulundum 7 gün 168 saat geçtikten bir iki gün sonra toplamda 9 gün sonra pc den mi unlock programı ile işlemi yaptım hatta mesaj geliyor onay kodu o kodu girmen yeterli hat takılı olmasına gerek yok sadece o hattın takılı olduğu cihaz yanın da olsun koda ulaşmak için

cafeplus123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgut
Cihazım
Mi 10t
Konular
48
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Şuan bootloader kapalı demi. Aldığım kişi hattı takınca 2 hafta sonra imei atılacak dedi. Biri aydınlatabilir mi acaba?

cngzhnysl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cengizhan
Cihazım
Redmi Note 9pro
Konular
0
ben arkadaşımda şöyle yapmıştım hat takıp numara ile kayıt başvurusunda bulundum 7 gün 168 saat geçtikten bir iki gün sonra toplamda 9 gün sonra pc den mi unlock programı ile işlemi yaptım hatta mesaj geliyor onay kodu o kodu girmen yeterli hat takılı olmasına gerek yok sadece o hattın takılı olduğu cihaz yanın da olsun koda ulaşmak için

Cevap icin teşekkürler hocam. Note 9 pro da ilk etapta iliskilendirme yaptim gelen sifreyi falan girdim kayit islemi gerceklesti , sonra sim karti diğer telefonuma taktım. 13 gündür telefonda ara ara sim takmayi saymaksak simsiz kullaniyorum :) root isleminde de sifre gelecekse o is kolay :)

kosekli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
makosekli
Cihazım
note9pro
Konular
1
sim kart takılacak, miu hesabı kurulacak. bl kilit açma adımları uygulanacak, cihaz sim kartlı 7 gün gecerse bl açılır, sim kartsız ya da fabr ayarlarına dön veya derin temizlik vs yaparsan sayac yeniden 7 güne atar, bl kilidin açılmaz. bl unlock adımlarını eksiksiz uygularsan sana yardım edebilir 2. k,şi.

ugucum0202

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
37
Xiaomitools ile süre beklemeden açtım bugün. Mi Unlock 1 hafta verdi ama xiamitools ile anında açtım

cngzhnysl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cengizhan
Cihazım
Redmi Note 9pro
Konular
0
sim kart takılacak, miu hesabı kurulacak. bl kilit açma adımları uygulanacak, cihaz sim kartlı 7 gün gecerse bl açılır, sim kartsız ya da fabr ayarlarına dön veya derin temizlik vs yaparsan sayac yeniden 7 güne atar, bl kilidin açılmaz. bl unlock adımlarını eksiksiz uygularsan sana yardım edebilir 2. k,şi.

Hocam emin misiniz sim kart takılı 7 gün kalacağından çoğu kisi sizin tam tersinizi söylemiş?

Üst Alt