Yardım Redmi Note 9 Pro Bildirim Gelmeme Sorunsalı

alkayaomer

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI GLOBAL 12.0.1 QJZMIXM
Telefon Modeli
REDMİ NOTE 9 PRO
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba. Yaşadığım sorunun çözümünü bulamadım bir türlü. telefonum redmi note 9 pro. cihaz mobil veri ağı ile internete bağlı iken ve ekran kilidi kapalı iken whatsappdan gelen mesaj bildirimlerini göstermiyor. yani şöyle , telefonun ekran kilidini açınca whatsapp bildirimlerini alabiliyorum ama bana whatsappdan yazan kişi yazdığı an bana bildirim gelmediğinden ulaşamıyor. bu sorunu nasıl çözebilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. not: sadece mobil veride iken böyle oluyor cihaz wi fi ile bağlı iken böyle bir durum yok

alkayaomer

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Hocam bu sorun bendede var MIUI 12yle geldi.Can sıkıcı bir durum gerçekten. Bildirim gelsede böyle 5-10 dk sana geliyor çok sıkıntı yaratıyor.Takipteyim konuyu
Dostum sorunun kesin çözümünü buldum galiba ve sen aklıma geldin seninle paylaşmak istedim. Ayarlar-pil pilin sağ üstünde de ayarlar kısmı var ordan hallediyorsun sorunun çözümünü

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-12-29-10-25-54-292_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-12-29-10-25-54-292_com.miui.securitycenter.jpg
    197,5 KB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_2020-12-29-10-27-16-095_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-12-29-10-27-16-095_com.miui.securitycenter.jpg
    224,9 KB · Görüntüleme: 13
Oyla:

webnettin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Bilgi işlem uzmanı
Konular
9
Gün içerisinde iş gereği whatsapp'ı yoğun kullandığım için çözümü aşağıdaki şekilde daha az sorunla çözdüm. Bir de gözlemlediğim kadarıyla wifi açık olduğunda bildirim alamama sorunu daha çok oluyor. Mobil veride bu sorun çok çok az oluyor. Ben aşağıdaki şekilde sorunumu %90 çözdüm..

Ayarlar > Üst Arama Bölümüne > Özel uygulama erişimi > Kısıtlanmamış veri > Whatsapp bulup kutucuk kapalı ise açınız

Ayarlar > Üst Arama Bölümüne > Özel uygulama erişimi > Pil Optimizasyonu > Whatsapp bulup üzerine tıklayınız ve optimize etme'yi işaretleyiniz.

Oyla:

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Dostum sorunun kesin çözümünü buldum galiba ve sen aklıma geldin seninle paylaşmak istedim. Ayarlar-pil pilin sağ üstünde de ayarlar kısmı var ordan hallediyorsun sorunun çözümünü
Hocam sağolun benimki şuan çok az bı gecikmeyle geliyor.Nasil oldu bilmiyom kendi kendisine düzeldi

Oyla:

isakurada

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
m9se
Konular
0
aynı sorun bende de var hem not 8 pro hem mi 9 se modeli ne denediysem wifi bağlı iken bildirmler gelmiyor şaşırdım kaldım _??

Oyla:
Üst Alt