Altta bulut simgesi olacak oradan select storage kısmına tıklayıp USB otg seçin (yeterli boş alan varsa) sonrasında sadece data yazanı seçip tüm uygulama ve bilgilerinizi yedekleyebilirsiniz.Kurdum.
Hocam Herşeyin yedeği alınır değil mi yani şu yüzden soruyorum. Whatsapp Sohbetleri vs.Altta bulut simgesi olacak oradan select storage kısmına tıklayıp USB otg seçin (yeterli boş alan varsa) sonrasında sadece data yazanı seçip tüm uygulama ve bilgilerinizi yedekleyebilirsiniz.
Resim, Dosya, Doküman, Video, Whatsaap içeriği vb. içerikleri yedeklemez sıfırlamadan önce söyleyeyim.Hocam Herşeyin yedeği alınır değil mi yani şu yüzden soruyorum. Whatsapp Sohbetleri vs.
Hocam bunları bir şekilde kurtarmam lazım nasıl yapacağım dokümanlar önemliResim, Dosya, Doküman, Video, Whatsaap içeriği vb. içerikleri yedeklemez sıfırlamadan önce söyleyeyim.
USB hata ayıklama açıksa cihazı bilgisayara bağlayın cihaz hafızasını okursa direkt bilgisayara kopyalayabilirsiniz.Hocam bunları bir şekilde kurtarmam lazım nasıl yapacağım dokümanlar önemli
hocam whatsapp kısmını halletim başka cihaza aktarama yaptım.USB hata ayıklama açıksa cihazı bilgisayara bağlayın cihaz hafızasını okursa direkt bilgisayara kopyalayabilirsiniz.
Rom hybrid ise farketmez twrp kalsın lazım olduğunda kullanırsınızhocam whatsapp kısmını halletim başka cihaza aktarama yaptım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi ROM'u Fastboot ile mi kurayim yoksa TWRP ile mi ve artık TWRP kullanmak istemiyorum bunu nasıl kaldırırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yedeklerken sadece Veri 'yi seçeceğiz. Meraktan soruyorum Internal Storage 'i seçersem belki whatsapp daha rahat kurtarabilirim diye düşünüyorum tabi doğru mu değil mi siz daha iyi bilirsiniz.
Hocam yedeklerken sürekli aynı hatayı verdi. Ben biraz araştırdım bir şekilde fotoğrafları kurtardım. ROM'u da hybird olduğu için Fastboot ile kurdum ama dediğiniz gibi TWRP halen duruyor. Konu ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.Rom hybrid ise farketmez twrp kalsın lazım olduğunda kullanırsınız
İnternal storage yedeklemez sadece yedeği oraya kaydedersiniz otg ye yedeklemeniz daha iyi olur.
Önemli değil.Hocam yedeklerken sürekli aynı hatayı verdi. Ben biraz araştırdım bir şekilde fotoğrafları kurtardım. ROM'u da hybird olduğu için Fastboot ile kurdum ama dediğiniz gibi TWRP halen duruyor. Konu ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.