- Adım
- Astek
- Cihazım
- Redmi note 9 pr
- Konular
- 1
Merhaba arkadaşlar telefonum 45-50 dakika %20den %100 oluyorken bu durum son iki haftada %20den %100e ortalama 3- 3.5saate yakın zar zor %100 oluyor telefon kılıfı takılı değilken şarj adaptörü ve telefon ısınıyor ayrıca telefon güncellemesi tam ve şarj kablosu orijinal şarj adaptörü de orijinal kutusundan çıkanlar şarj kaplosunda hasar veya bükme yapmadım hiç bu durumla karşı karşıya kalmadan önce telefonun kılıf takılıyken bile ısınma durumu ile hiç karşılaşmadım bu durumla karşılaşan var mı? Güncelleme:MIUI global 12.0.2 kararlı
telefon garantili daha önceden pek çok şikayette bulunduğum durumlardan dolayı telefonu garantiye gönderdim anakartı değiştirildi.
Satıcı ile yukarıda durumu dile getirdim 5020 batarya var normal 3-4saatte sarj etmesi garanti telefona arza açmaz diyip normal diyip telefonu kapattı.
Konudan alaksiz : Daha önce de Satıcı önceki şikayetlerimi dile getirdiğim de aynı sıkıntı bende de var demişti arkdasimlarimda kullanıyor onlarda var sıkıntı demişti ama cihaz garanti ye gidip cihazın anakartı değiştirildi.
telefon garantili daha önceden pek çok şikayette bulunduğum durumlardan dolayı telefonu garantiye gönderdim anakartı değiştirildi.
Satıcı ile yukarıda durumu dile getirdim 5020 batarya var normal 3-4saatte sarj etmesi garanti telefona arza açmaz diyip normal diyip telefonu kapattı.
Konudan alaksiz : Daha önce de Satıcı önceki şikayetlerimi dile getirdiğim de aynı sıkıntı bende de var demişti arkdasimlarimda kullanıyor onlarda var sıkıntı demişti ama cihaz garanti ye gidip cihazın anakartı değiştirildi.