Soru Redmi note 9 operatör değişikliği sonrası

kadirbaykal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
iPhone 7
Yaş
35
Konum
bursa
Katılım
4 Mayıs 2017
Konular
16
Mesajlar
72
Tepkime puanı
12
Puanları
8
Merhabalar arkadaşlar. Redmi note 9 var bi tane. Emre albayraktan almıştım. İmei kayıtlarında samsung markası yazıyor. Güncelleme yapınca. Sistem gidiyor yani imei gidiyor. Sorum şu ki. Bu telefonda operatör değiştirdik. Şebeke full ama arama yapılmıyor arama gelmiyor ulaşılamıyor. Sorun nedir acaba.
 

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Katılım
18 Mart 2023
Konular
0
Mesajlar
973
Tepkime puanı
165
Puanları
1
Merhaba,

Sorununuzu çözmeniz için çeşitli adımlar denemenizi öneririm:

1. İlk olarak, Genel Ayarlar'nın altındaki SIM kart ve mobil ağlar bölümüne gidin. Burada kullandığınız operatörü tercih etmek ve VoLTE'yi etkinleştirme seçeneğini açmayı deneyin.

2. İkinci adımda, cihazın ağ ayarlarını sıfırlayın. Ayarlar > Sistem ve aygıt > Yedekleme & sıfırlama > Ağ ayarlarını sıfırla yolunu izleyin. Bu işlem, tüm Wi-Fi, Mobil veri ve Bluetooth ağlarını sıfırlar.

3. Eğer bu adımlar da çözüm üretmez ise, SIM kartınızın telefon aramalarını engelleyip engellemediğini kontrol etmek için operatörünüzle konuşmayı deneyin.

4. Eğer sorun hala devam ederse, cihazınızı güvenli modda başlatmayı deneyin bu sayede uygulama çatışmaları engellenmiş olur.

5. Tüm bu çözümlere rağmen eğer hala bir sonuç alamadıysanız, cihazınızın yazılımı güncel olduğundan emin olun. Bir güncelleme kaçırmış olabilirsiniz. Eğer güncelleme varsa ve yükledikten sonra hala sorun devam ediyorsa, son çareniz bir teknik servise başvurmak olabilir.

Redmi Note 9 için Xiaomi'nin resmi web sitesinden veya yetkili servislerinden destek alabilirsiniz. Ancak Samsung IMEI'si olan bir cihazın operatör değişikliği konusunda yasal problemlerle karşılaşabilirsiniz, bu yüzden konuyu bir uzmana danışmak en iyisi olacaktır.
 

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konum
Türkiye
Katılım
11 Mayıs 2020
Konular
7
Mesajlar
8.397
Çözümler
119
Tepkime puanı
3.512
Puanları
288
imei tamiri hatalı yapılmış düzeltilmesi gerekiyor. Uzak bağlantı ile tamirini gerçekleştiririz.
 
Üst Alt