- Adım
- Tarık
- Cihazım
- Redmi Note 9 Pr
- Konular
- 3
Merhabalar,
Cihaz yurtdışı cihazı ve IMEI atılmış. Cihazı ayarlardan normal bir şekilde MIUI 12'den 13'e geçirdim, MI logo ekranı sürekli kendi kendine açılıp kapanıyor. Ses Kısma + Güç tuşları ile Fastboot moduna da geçiremiyorum, kapatamıyorum da. Cihazın modelini de bilmiyorum (Curtana, Joyeuse, vs.). Yanılmıyorsam yüklediğim güncelleme Global V13.0.2.0.SJOMIXM idi.
Cihazın görünüşü şu şekilde:
Fastboot'a geçirebilsem bir şekilde son sürümü flashlardım fakat cihaza müdahale edemiyorum.
Cihaz yurtdışı cihazı ve IMEI atılmış. Cihazı ayarlardan normal bir şekilde MIUI 12'den 13'e geçirdim, MI logo ekranı sürekli kendi kendine açılıp kapanıyor. Ses Kısma + Güç tuşları ile Fastboot moduna da geçiremiyorum, kapatamıyorum da. Cihazın modelini de bilmiyorum (Curtana, Joyeuse, vs.). Yanılmıyorsam yüklediğim güncelleme Global V13.0.2.0.SJOMIXM idi.
Cihazın görünüşü şu şekilde:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
// Eğer doğruysa modeli Merlin sanırım. Aynı zamanda yukarıda bahsettiğim güncelleme sürümü burada mevcut.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Arkasında yazan model numarası: M2003J15SSFastboot'a geçirebilsem bir şekilde son sürümü flashlardım fakat cihaza müdahale edemiyorum.