- Adım
- Metin
- Cihazım
- Mi 11 Lite
- Konular
- 10
Merhabalar, elimde bir Türkiye cihazı Redmi Note 9 var. Orijinal sıfır almıştık internetten fakat bir süre sonra IMEI uçtu. Telefoncuya götürdük IMEI attı. Cihazın bootloader kilidi açık. Cihaz çok yavaş çalıştığı için LineageOS kurmak istedim. TWRP ile kurulumu yaptım fakat açılmadı, sürekli recovery menüsüne attı beni, ben de Android sürümü daha düşük olan bir stock rom atmaya karar verdim. Fakat cihaza MiFlash ile bu romu yazdırdığımda "NV Data is corrupted." hatası almaya başladım. Tekrar cihaza LineageOS kurmaya çalışmadan önce kullandığım roma dönmeye karar verdim fakat yine aynı şekilde hata verip duruyor. Cihaz IMEI işlemli. IMEI uçması çok önemli değil ama o kadar para verdim kalırsa iyi olur. Kullanmadığım bir cihaz zaten sadece custom rom kurup Android uygulamaları çalıştırmak istemiştim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Edit : Az önce yanlışlıkla MiFlash üzerinden clean all and lock yaptığımı fark ettim. Cihaz kilitlenmiş tekrar. Bunu nasıl açarım acaba cihaz bu şekildeyken?
Mi Unlock Tool ile denediğimde şu hatayı alıyorum fakat cihaza giremiyorum hesap eklemek için.
Mi Unlock Tool ile denediğimde şu hatayı alıyorum fakat cihaza giremiyorum hesap eklemek için.
Edit : Az önce yanlışlıkla MiFlash üzerinden clean all and lock yaptığımı fark ettim. Cihaz kilitlenmiş tekrar. Bunu nasıl açarım acaba cihaz bu şekildeyken?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Son düzenleme: