- Adım
- melissa
- Cihazım
- Xiaomi Redmi 7
- Konular
- 3
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI Global 11.0.5
- Telefon Modeli
- Redmi Note 9
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba,
Redmi Note 9 kullanıyorum.
Geçen aya kadar Note8 pro'da kullandığım bir kilit ekranı bildirim özelliğini şuan arıyorum, bulamıyorum.
Bahsedeyim.
Ekran kilitliyken yalnızca (örneğin whatsapptan mesaj geldiyse saatin hemen altında yuvarlak içerisinde ahize yani whatsapp logosu gibi olan o şey) çıkıyordu. Mesaj ise sadece mesaj logosu.
Bildirim çubuğu değil yani...
Fakat şuan bunu bulamıyorum. Miu 11 yüklü.
Bunu nasıl ayarlayacağım tekrar, çok önceden ayarladığım için hatırlayamadım bir türlü.
(içerik gizlemekten bahsetmiyorum, ekranda bildirim çubuğu çıkmadan sadece saatin altında olacak şekilde sembol çıkmasından bahsediyorum. Bunu arıyorum)
Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Şimdiden teşekkürler.
Redmi Note 9 kullanıyorum.
Geçen aya kadar Note8 pro'da kullandığım bir kilit ekranı bildirim özelliğini şuan arıyorum, bulamıyorum.
Bahsedeyim.
Ekran kilitliyken yalnızca (örneğin whatsapptan mesaj geldiyse saatin hemen altında yuvarlak içerisinde ahize yani whatsapp logosu gibi olan o şey) çıkıyordu. Mesaj ise sadece mesaj logosu.
Bildirim çubuğu değil yani...
Fakat şuan bunu bulamıyorum. Miu 11 yüklü.
Bunu nasıl ayarlayacağım tekrar, çok önceden ayarladığım için hatırlayamadım bir türlü.
(içerik gizlemekten bahsetmiyorum, ekranda bildirim çubuğu çıkmadan sadece saatin altında olacak şekilde sembol çıkmasından bahsediyorum. Bunu arıyorum)
Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Şimdiden teşekkürler.