Yardım Redmi Note 9 Kilit Ekranı Bildirimleri

melissa.339

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
melissa
Cihazım
Xiaomi Redmi 7
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.5
Telefon Modeli
Redmi Note 9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba,

Redmi Note 9 kullanıyorum.
Geçen aya kadar Note8 pro'da kullandığım bir kilit ekranı bildirim özelliğini şuan arıyorum, bulamıyorum.
Bahsedeyim.

Ekran kilitliyken yalnızca (örneğin whatsapptan mesaj geldiyse saatin hemen altında yuvarlak içerisinde ahize yani whatsapp logosu gibi olan o şey) çıkıyordu. Mesaj ise sadece mesaj logosu.
Bildirim çubuğu değil yani...
Fakat şuan bunu bulamıyorum. Miu 11 yüklü.
Bunu nasıl ayarlayacağım tekrar, çok önceden ayarladığım için hatırlayamadım bir türlü.

(içerik gizlemekten bahsetmiyorum, ekranda bildirim çubuğu çıkmadan sadece saatin altında olacak şekilde sembol çıkmasından bahsediyorum. Bunu arıyorum)

Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Şimdiden teşekkürler.

onurhizal61

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
RedMi Note 8Pro
Konular
0
Arkadaşlar merhaba,

Redmi Note 9 kullanıyorum.
Geçen aya kadar Note8 pro'da kullandığım bir kilit ekranı bildirim özelliğini şuan arıyorum, bulamıyorum.
Bahsedeyim.

Ekran kilitliyken yalnızca (örneğin whatsapptan mesaj geldiyse saatin hemen altında yuvarlak içerisinde ahize yani whatsapp logosu gibi olan o şey) çıkıyordu. Mesaj ise sadece mesaj logosu.
Bildirim çubuğu değil yani...
Fakat şuan bunu bulamıyorum. Miu 11 yüklü.
Bunu nasıl ayarlayacağım tekrar, çok önceden ayarladığım için hatırlayamadım bir türlü.

(içerik gizlemekten bahsetmiyorum, ekranda bildirim çubuğu çıkmadan sadece saatin altında olacak şekilde sembol çıkmasından bahsediyorum. Bunu arıyorum)

Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Şimdiden teşekkürler.
Yeni güncelleme ile kalktı o malesef

Oyla:
Üst Alt