Telegram grubu var. Ayrıca ben greeshan rom kullanıyorum note 9 için. Yalnız redmi note 9 un birkaç çeşidi var. Merlin olan cihaz değil miredmi note 9 global için nereden rom bulabilirim miui sürümü 12.5.4
twrp falan nasıl kuruyorsunuz hocam ben ne zaman twrp kurmaya çalışsam brick oluyor cihaz yardımcı olur musunuz?Telegram grubu var. Ayrıca ben greeshan rom kullanıyorum note 9 için. Yalnız redmi note 9 un birkaç çeşidi var. Merlin olan cihaz değil mi
Sitede redmi note 9 için twrp kurulumu var. O dosyayı ADB üzerinden cmd ile flaşlıyorsunuz hepsi butwrp falan nasıl kuruyorsunuz hocam ben ne zaman twrp kurmaya çalışsam brick oluyor cihaz yardımcı olur musunuz?
Hocam öyle yapıldığının farkındayım direkt brick oluyor cihazSitede redmi note 9 için twrp kurulumu var. O dosyayı ADB üzerinden cmd ile flaşlıyorsunuz hepsi bu
evet vbmeta flaşlıyorum ama brick oluyor hocam önerebileceğiniz konu vs varsa ona göre tekrar deneyeyim ama brick oluyor cihazTwrp flaşlarken vbmeta da flaşlıyor musunuz. Ben kaç kere kurdum hiç brick olmadı
Usta selam, redmi note 9 için MIUI 13 bulamıyorum. Direk link var mı fastboot. Abimin telefonuna kurucam global MIUI 13.You must be registered for see links