- Adım
- Asel
- Cihazım
- Xiaomi
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global Beta v9.6.0.0
- Telefon Modeli
- Xiaomi redmi note 9
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Selam herkese, geçen yaz Xiaomi Türkiye garantili aldığım "redmi note 9 128gb" telefonumu 12.0.10.0 güncellemesinden beri guncellemiyordum (çünkü son 12.0.10 güncellemesini yaparken sistem çöktü ve tlf açılmadı içindeki her şey silindi garantiye göndermek zorunda kaldım) ama kontrol ettiğimde 12.5 güncellemesi geliyordu ben yapmamış olsam da, bugün telefonumda bir takım sorunlar meydana geldiği için (ses kendi kendine artıp azalıyor, tuş basılı kalmadı/düşmedi/şu kaçmadı) güncellemek istedim ama yeni guncelleme bulunmuyor diyor bu sefer de, bir süre sürümü yenilemeyince güncellemeyi geri mi cekiyorlar, ne yapabilirim 12.0.10.0'da kaldı bu telefon? Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
" birtakım*, su* kaçmadı " yazım hataları için özür dilerimSelam herkese, geçen yaz Xiaomi Türkiye garantili aldığım "redmi note 9 128gb" telefonumu 12.0.10.0 güncellemesinden beri guncellemiyordum (çünkü son 12.0.10 güncellemesini yaparken sistem çöktü ve tlf açılmadı içindeki her şey silindi garantiye göndermek zorunda kaldım) ama kontrol ettiğimde 12.5 güncellemesi geliyordu ben yapmamış olsam da, bugün telefonumda bir takım sorunlar meydana geldiği için (ses kendi kendine artıp azalıyor, tuş basılı kalmadı/düşmedi/şu kaçmadı) güncellemek istedim ama yeni guncelleme bulunmuyor diyor bu sefer de, bir süre sürümü yenilemeyince güncellemeyi geri mi cekiyorlar, ne yapabilirim 12.0.10.0'da kaldı bu telefon? Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler..