Yardım Redmi Note 9 güncelleme sorunu?

aselhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Asel
Cihazım
Xiaomi
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Beta v9.6.0.0
Telefon Modeli
Xiaomi redmi note 9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Selam herkese, geçen yaz Xiaomi Türkiye garantili aldığım "redmi note 9 128gb" telefonumu 12.0.10.0 güncellemesinden beri guncellemiyordum (çünkü son 12.0.10 güncellemesini yaparken sistem çöktü ve tlf açılmadı içindeki her şey silindi garantiye göndermek zorunda kaldım) ama kontrol ettiğimde 12.5 güncellemesi geliyordu ben yapmamış olsam da, bugün telefonumda bir takım sorunlar meydana geldiği için (ses kendi kendine artıp azalıyor, tuş basılı kalmadı/düşmedi/şu kaçmadı) güncellemek istedim ama yeni guncelleme bulunmuyor diyor bu sefer de, bir süre sürümü yenilemeyince güncellemeyi geri mi cekiyorlar, ne yapabilirim 12.0.10.0'da kaldı bu telefon? Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selam herkese, geçen yaz Xiaomi Türkiye garantili aldığım "redmi note 9 128gb" telefonumu 12.0.10.0 güncellemesinden beri guncellemiyordum (çünkü son 12.0.10 güncellemesini yaparken sistem çöktü ve tlf açılmadı içindeki her şey silindi garantiye göndermek zorunda kaldım) ama kontrol ettiğimde 12.5 güncellemesi geliyordu ben yapmamış olsam da, bugün telefonumda bir takım sorunlar meydana geldiği için (ses kendi kendine artıp azalıyor, tuş basılı kalmadı/düşmedi/şu kaçmadı) güncellemek istedim ama yeni guncelleme bulunmuyor diyor bu sefer de, bir süre sürümü yenilemeyince güncellemeyi geri mi cekiyorlar, ne yapabilirim 12.0.10.0'da kaldı bu telefon? Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler..
" birtakım*, su* kaçmadı " yazım hataları için özür dilerim

aselhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Asel
Cihazım
Xiaomi
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

" birtakım*, su* kaçmadı " yazım hataları için özür dilerim
Arkadaşlar lütfen bilen yok mu? Redmi Note 9'da şu an olması gerek miui sürümü ne, android sürümü ne, benimki 12.0.10.0 ve Android 10, geride ise nasıl yükseltebilirim?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Forumda mtk lar için Yetkili hesabı atlayarak rom yükleme rehberi var bu yöntemle en güncel fastboot romu indirip cihazınıza yükleyebilirsiniz..

Oyla:
Üst Alt