Çözüldü Redmi Note 9 google sunucularıyla iletişim kurulurken bir sorun oluştu

martinhrtz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Martin
Cihazım
Red mi 8
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global - 12.0.7
Telefon Modeli
Redmi Note 9
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba imei işlemi yapılmış note 9 merlin var google playda oturum aç dediğimde google sunucularıyla iletişim kurulurken bir sorun oluştu daha sonra tekrar deneyiniz hatası alıyorum google installer 2.0 denedim ama oda %2 olup kapanıyor var mı çözümü

Çözüm
imei repair yapılmış cihaz dediğiniz yöntemle yazılım yüklediğimde 11.0.5 eski sürüm başlamıyor mecburen 12.0.7 kuruyorum son sürüm bu hata ondan kaynaklanıyor zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ÇÖZÜLDÜ :
bu linkten google play services apk indirip kurdum ve çalıştı konu kapanabilir yardımcı olmaya çalışan tüm forum severlere teşekkürler.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Maalesef Hem Sim 1 hem de Sim 2 boş görünüyor
dediğim gibi formatta imei gitmiş imei atılması gerekiyor. bir daha formatta gitmeyecek şekilde uzak bağlantı ile imei işlemini gerçekleştirebiliriz.

Oyla:

simsiyah

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
simsiyah
Cihazım
Note 12 Pro
Konular
0
selam arkadaşlar aynı cihaz var bende dediklerinizin hepsini uyguladım ama açmadı google otadan güncellemedede bağlanamıyor diyor
üzerinde12,5 var 13 kursam cihaz birick olurmu miflash ile kurucam sıfırdan rom açılmamasından korkuyorum imei uçsun sorun değil

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
selam arkadaşlar aynı cihaz var bende dediklerinizin hepsini uyguladım ama açmadı google otadan güncellemedede bağlanamıyor diyor
üzerinde12,5 var 13 kursam cihaz birick olurmu miflash ile kurucam sıfırdan rom açılmamasından korkuyorum imei uçsun sorun değil
brick olur uygun şekilde üstüne işlem yapılıp imei tamiri yapılması gerekli.

Oyla:
Üst Alt